Akiknek a gyermekével nem foglalkozik az apja, hogyan tudták ezt elfogadni?
A gyereknek kell elfogadni. Ahhoz persze az kell, hogy te normálisan kezeld a helyeztet.
Engem gyerekként nem viselt meg, hiszen apa nélkül is egy normális család volt körülöttem, anyukám családja részéről, nagyszülők, anyukám testvérei, unokatestvéreim. Nem éreztem hiányát, főleg, amikor már nagyobb lettem és láttam, hogy milyen sok osztálytársam szülei mennyire borzalmas házasságban élnek.
Ezt nem lehet elfogadni, hanem csak elengedni!
A gyerekre valszeg azért sem kíváncsi, mert ha meglátná, találkozna vele, félne a kötődés kialakulásától és azt meg nem akarja.
Tovább kell lépni, ismerkedni, keresni egy jófej pasit, aki apának való és akit majd a gyermeked is apaként tud szeretni.
Tervezett gyerek és nem is látta még soha a saját gyerekét?
Szerintem ezt csak te tervezted, ő nem.
Mivel átverve érzi magát, természetes hogy nem kiváncsi egy (részéről) nem akart gyerekre.
De ez már mindegy, azt kell nézni mi a legjobb a gyereknek.
Szerintem jobb ha ezt nem erőlteted, fogadd el hogy nem kiváncsi rátok, ti ketten is értékesek vagytok és jobb ha ilyen viszonyban nem is ismeri meg az apját a gyerek.
Nem szabad hogy azt érezze a gyereked hogy téged ez bánt, vagy hogy hogy lehet nem kiváncsi egy apa ilyen szép pici csöppségre. Hidd el, jobb apa nélkül felnőni mint csalódni benne, meg az a nyilvánvaló tudat hogy leszar. Annál még egyedül is sokkal jobb.
Legközelebb meg ha gyerket akarsz jól gondold át hogy kitől.
Köszi a válaszokat! én is így gondolom hogy jobb hogy nem kotnyeleskednek bele a képbe, de valahol mégis fáj ez az egész dolog.
Igen tervezett gyerek volt, előtte vetélésem is volt, utána ő annál jobban akarta hogy legyen babánk, de persze tudom én is hogy azóta ezt valószínű ezerszer megbánta.
Van párja, aki tud a gyerekről, bár biztos nem az igazi történeteket mert azzal nemhiszem hogy bevágódna bárkinél is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!