Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan vagyok ideges?

Jogosan vagyok ideges?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy párom és egy 2 éves kisfiam, a párom szüleivel lakunk. Ami engem nem zavar különösebben. A páromnak van egy 14 éves öccse, és ha csúnya ha nem, de nagyon idegesít engem. Állandóan ideges, mindenen idegbajt kap, vagy mondjuk ott állok mellette a kisfiam meg valamit csinál éppen és tök mindegy mit mondok a fiamnak, ő állandóan szól valamit de nem értem mert morog az orra alatt, de tudom, hogy engem szid. Ha köszönök neki, vissza se köszön. Ha mondok neki valamit vagy direkt nem szól vissza vagy flegmázik. A kisfiammal is állandóan szórakozik, mindig addig ellenkezik vele amikor játszanak hogy sír, ma is felkelt a kisfiam, kivittem és mondta hogy minek keltél fel, meg szokta neki mondani hogy 'de csúnya vagy'. Meg ha sír akkor mindig azt mondja neki, hogy kényes. Tudom, hogy csak hülyeskedik vele és szereti amúgy a kisfiam. De ezekkel nagyon feltud idegesiteni. Jó múltkorában én mentem elé az iskolába vettem neki nasit az útra hazafelé. Másnap úgy volt, hogy megint én megyek érte de reggel mondták a párom szülei, hogy a gyerek azt mondta, ha megyek elé akkor öltözzek már fel rendesen, mert tiszta szégyen ahogy kinéztem. (sima kék farmer, fekete cipő, fekete felső, fehér bordzseki, de semmiből se a gagyi). Azóta se megyek elé. Pedig én soha nem szóltam rá, egy rossz szót nem szóltam neki soha. Amikor ezeket csinálja még akkor sem szoktam ra szólni, mert a végén még velem veszekednek, hogy miért bantom a gyereket. Úgyhogy inkább hozzá se szoktam szólni mert tudom, hogy úgyse bír rendesen beszélni.Szóval igen, nagyon idegesít, elviselhetetlen számomra. Alig várom, hogy külön menjenek tőlünk mert meglátom és már előre rosszul vagyok tőle. Nem tudom.. más is van így? Vagy ne is idegeskedjek rajta...

2023. jún. 12. 23:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%
Párod szüleivel éltek, de várod hogy külön menjenek tőletek. Akkor ki lakik kinél? A másik, van egy 2 éves kisfiad, de nem most csöppentél be, szóval nem vitted a gyereket, hanem 7 éve együtt vagytok, akkor közös a gyerek. Az elején úgy jőtt le hogy van egy párod, és egy kisfiad, mintha nem ő lenne az apja. 7 évvel az ezelőtt az öccse 7 éves volt, akkor milyen volt a kapcsolat? Olyan mintha nem rég költöztél volna oda a gyerekkel a párodék szülei nyakára.
2023. jún. 13. 01:19
 12/28 A kérdező kommentje:
11. Amiben lakunk lakás, a miénk a párommal, ők laknak velünk, közös a gyerek. 7 éve vagyunk együtt a párommal, 3 évvel ezelőtt költöztem hozzájuk. Azóta elköltözünk a mi lakásunkba. Remélem most már érthető...
2023. jún. 13. 01:32
 13/28 anonim ***** válasza:
23%

Addig nem lesz nyugtod amig nem ismeri meg a jó oldaladat.

Legyél vele kedvesebb, figyelmesebb, TÜRELMES nem baj ha azt érzed magadban, hogy kihasznál idővel megnyugszik és nem fogja a határaidat feszegetni.

Ezt NEM JAVASOLOM, de én amikor így ugráltam idősebb fiúknak gyerekkoromban akkor akkorát levert nekem életem során egy férfi, hogy azonnal kijózanodtam és utána, félelemből de normálisan viselkedtem, kérnie sem kellet bárhol ott volt az a személy aki egyszer levert nekem olyat, hogy a busz ablaka adta a másikat és máris normálisan viselkedtem. Vannak emberek akik az erőből értenek, hiába kéred szép szóval: kinevet, utánoz, belecsíp a seggedbe, kihúzza a széket a valagad alól és minél tovább engeded annál jobban szívat. Na az ilyen gyereket el kell verni legalább egyszer, hogy tudja, hogy kihez kell viszonyulnia.

utána lehet babusgatni de nem éri meg, ha nincs babusgatás akkor örökre beég a fejébe, hogy mit szabad és mit nem!

2023. jún. 13. 02:15
 14/28 anonim ***** válasza:
35%
Párod neked mondja, ha baja van, ne a szüleinek... Ha nekik mondja, az hosszútávon semmi jóra nem fog vezetni.
2023. jún. 13. 02:59
 15/28 anonim ***** válasza:
57%
Kamasz
2023. jún. 13. 04:57
 16/28 NTBS ***** válasza:
44%
Ha külön éltek, akkor kerüld.
2023. jún. 13. 06:12
 17/28 anonim ***** válasza:
74%

Jogosan. Nem is értem, hogy amikor a kétévesnek beszólogat, sírásig froclizza, azt a srác szülei (apósodék) hogy nézhetik el. Amikor hazaérve elmondta, hogy szégyen ahogy kinéztél, és máskor rendesen öltözz fel, akkor ezt miért úgy adták át, mint egy sima üzenetet, miért nem neki mondták, hogy a tükör elé álljon, és a saját hülye fejével foglalkozzon inkább, mielőtt másokat kritizál? Talán egyetértettek vele, vagy mi? 😮

Én biztos kérdőre vonnám, hogy mégis mi baja van velem. Lehetőleg úgy, hogy minimum a férjem is hallja. És ha értetlenkedik, meg azt mondja semmi, akkor sorolnám a bunkóságait, és megkérdezném, hogy akkor azt miért kellett, és mire volt jó? Nyugodt hangnemben, de nagyon komolyan.

2023. jún. 13. 06:50
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

". Amiben lakunk lakás, a miénk a párommal, ők laknak velünk, közös a gyerek. 7 éve vagyunk együtt a párommal, 3 évvel ezelőtt költöztem hozzájuk. Azóta elköltözünk a mi lakásunkba. Remélem most már érthető.."

NEM, nem érthető, totál zavaros.Ők laknak velünk- akkor együtt éltek?

Azóta elköltöztünk a mi lakásunkba. -az egész csapattal?anyósékkal? vagy csak te a férjeddel meg a gyereketekkel? Zavarosan írsz. Katyvasz az egész , nem lehet kibogozni.

2023. jún. 13. 07:15
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Valóban katyvasz! Kinek a lakása? Ki, hova költözött? Írd le érthetően!
2023. jún. 13. 07:47
 20/28 anonim ***** válasza:
85%

Kamaszként én is kaptam egy négyévest. Szerinted mennyire örültem neki, úgy őszintén?

Na, pont annyira. A franc nem kívánt a hátára egy mindenen hisztiző kis hülyét, akivel a korkülönbség miatt nulla közös érdeklődés volt, de cserébe tanulni azt már nem tudtam tőle (bocs, amikor egy szobával odébb ordít a gyerek, akkor nem lehet tanulni), bejárkált az életterembe és onnantól kezdve mindenben hozzá alkalmazkodtunk.

Csodálatos volt, főleg, mert nem volt időm felkészülni, hogy a szüleim próbálkoznak, anya terhes lett... a lószrt, egyszer csak ott voltak.

2023. jún. 13. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!