Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan vagyok ideges?

Jogosan vagyok ideges?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy párom és egy 2 éves kisfiam, a párom szüleivel lakunk. Ami engem nem zavar különösebben. A páromnak van egy 14 éves öccse, és ha csúnya ha nem, de nagyon idegesít engem. Állandóan ideges, mindenen idegbajt kap, vagy mondjuk ott állok mellette a kisfiam meg valamit csinál éppen és tök mindegy mit mondok a fiamnak, ő állandóan szól valamit de nem értem mert morog az orra alatt, de tudom, hogy engem szid. Ha köszönök neki, vissza se köszön. Ha mondok neki valamit vagy direkt nem szól vissza vagy flegmázik. A kisfiammal is állandóan szórakozik, mindig addig ellenkezik vele amikor játszanak hogy sír, ma is felkelt a kisfiam, kivittem és mondta hogy minek keltél fel, meg szokta neki mondani hogy 'de csúnya vagy'. Meg ha sír akkor mindig azt mondja neki, hogy kényes. Tudom, hogy csak hülyeskedik vele és szereti amúgy a kisfiam. De ezekkel nagyon feltud idegesiteni. Jó múltkorában én mentem elé az iskolába vettem neki nasit az útra hazafelé. Másnap úgy volt, hogy megint én megyek érte de reggel mondták a párom szülei, hogy a gyerek azt mondta, ha megyek elé akkor öltözzek már fel rendesen, mert tiszta szégyen ahogy kinéztem. (sima kék farmer, fekete cipő, fekete felső, fehér bordzseki, de semmiből se a gagyi). Azóta se megyek elé. Pedig én soha nem szóltam rá, egy rossz szót nem szóltam neki soha. Amikor ezeket csinálja még akkor sem szoktam ra szólni, mert a végén még velem veszekednek, hogy miért bantom a gyereket. Úgyhogy inkább hozzá se szoktam szólni mert tudom, hogy úgyse bír rendesen beszélni.Szóval igen, nagyon idegesít, elviselhetetlen számomra. Alig várom, hogy külön menjenek tőlünk mert meglátom és már előre rosszul vagyok tőle. Nem tudom.. más is van így? Vagy ne is idegeskedjek rajta...

2023. jún. 12. 23:52
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy sem érdemes így élni egy bolyba. De a párod mit szól hozzá ez itt a kérdés? Mert ha semmit, akkor én hagynám is őket ott a pics@ba...
2023. jún. 13. 00:01
 2/28 anonim ***** válasza:
4%
Szerelmes beléd.
2023. jún. 13. 00:02
 3/28 anonim ***** válasza:
91%
Kamasz. Számára a lehető legrosszabbkor csöppentél be a család életébe, ráadásul hoztál magaddal egy konkoruenciát is (pici gyerek). Természetesen attól hogy kamasz nem kell eltűrni a hülye viselkedést, normálisan szólj neki miatta.
2023. jún. 13. 00:07
 4/28 A kérdező kommentje:

1. válaszoló. Páromnak nem igazán szoktam elmondani, mert ő rá szólna egyből és én nem szeretném.

3. Igen kamasz tudom. Azért is hagyom rá inkább, csak azért mégis idegesít. És egyébként nem most csöppentem bele a családba, már 7 éve ismerem őket, 3. éve lakok a páromnál.

2023. jún. 13. 00:11
 5/28 A kérdező kommentje:
2. Azért azt nem hinném... érzem rajta,hogy nem bír engem.
2023. jún. 13. 00:13
 6/28 anonim ***** válasza:
77%
Lehet féltékenység is, esetleg azért, mert a kisfiadra nagyobb figyelem terelődik most és eddig ő volt a legkisebb kedvenc. De sokszor lehet tini érzelmek kavarodása is, úgy együtt ezek keveréke.
2023. jún. 13. 00:19
 7/28 A kérdező kommentje:
6. Igen én is erre gondoltam, mert amikor mondja a kisfiamra a mamája, hogy de ügyes vagy drágám vagy akármi, akkor mindig közbe szól, hogy ' de béna vagy' vagy valami ilyesmi.
2023. jún. 13. 00:24
 8/28 anonim ***** válasza:
89%
Igen és rád vetíti ki a dühét, mert te hoztad a házba azt, aki okozza a gondját. Ezek nehezen megoldható problémák, alapból egy kamasznál lehetnek mindenféle gondok. Lehet hogy a párod esetleg ha beszélne az öccsével úgy hosszabban, talán jutna valamire.
2023. jún. 13. 00:28
 9/28 A kérdező kommentje:
8. Igen, igazad lehet. Köszönöm szépen a választ!😘
2023. jún. 13. 00:30
 10/28 anonim ***** válasza:
81%
Amíg nem nől ki ebből a korból sokat nem lehet rajta változtatni.
2023. jún. 13. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!