Jogosan vagyok ideges?
Sziasztok!
Van egy párom és egy 2 éves kisfiam, a párom szüleivel lakunk. Ami engem nem zavar különösebben. A páromnak van egy 14 éves öccse, és ha csúnya ha nem, de nagyon idegesít engem. Állandóan ideges, mindenen idegbajt kap, vagy mondjuk ott állok mellette a kisfiam meg valamit csinál éppen és tök mindegy mit mondok a fiamnak, ő állandóan szól valamit de nem értem mert morog az orra alatt, de tudom, hogy engem szid. Ha köszönök neki, vissza se köszön. Ha mondok neki valamit vagy direkt nem szól vissza vagy flegmázik. A kisfiammal is állandóan szórakozik, mindig addig ellenkezik vele amikor játszanak hogy sír, ma is felkelt a kisfiam, kivittem és mondta hogy minek keltél fel, meg szokta neki mondani hogy 'de csúnya vagy'. Meg ha sír akkor mindig azt mondja neki, hogy kényes. Tudom, hogy csak hülyeskedik vele és szereti amúgy a kisfiam. De ezekkel nagyon feltud idegesiteni. Jó múltkorában én mentem elé az iskolába vettem neki nasit az útra hazafelé. Másnap úgy volt, hogy megint én megyek érte de reggel mondták a párom szülei, hogy a gyerek azt mondta, ha megyek elé akkor öltözzek már fel rendesen, mert tiszta szégyen ahogy kinéztem. (sima kék farmer, fekete cipő, fekete felső, fehér bordzseki, de semmiből se a gagyi). Azóta se megyek elé. Pedig én soha nem szóltam rá, egy rossz szót nem szóltam neki soha. Amikor ezeket csinálja még akkor sem szoktam ra szólni, mert a végén még velem veszekednek, hogy miért bantom a gyereket. Úgyhogy inkább hozzá se szoktam szólni mert tudom, hogy úgyse bír rendesen beszélni.Szóval igen, nagyon idegesít, elviselhetetlen számomra. Alig várom, hogy külön menjenek tőlünk mert meglátom és már előre rosszul vagyok tőle. Nem tudom.. más is van így? Vagy ne is idegeskedjek rajta...
1. válaszoló. Páromnak nem igazán szoktam elmondani, mert ő rá szólna egyből és én nem szeretném.
3. Igen kamasz tudom. Azért is hagyom rá inkább, csak azért mégis idegesít. És egyébként nem most csöppentem bele a családba, már 7 éve ismerem őket, 3. éve lakok a páromnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!