Jogosan vagyok ideges, hogy a ferjem elment egy franciaorszagi sielesre?
Figyelt kérdés
Kertem, hogy maradjon itthon a koronavirus miatt. Franciaorszagban is egyre veszelyesebb, es egyre tobb a fertozott. De o elment, azt mondta ott a kozelben a sihelyen egy fertozott sincs, utanajart. Nagyon idegesit, mivan ha hazahozza ram ès az 5 eves kisfiunka. Nem vagyok nyugodt es nem nyugodtam varom haza, mert felek, hogy megfertoz minket is. Ti mit tennetek?2020. márc. 7. 14:50
1/50 anonim válasza:
Ugyanekkora hisztit csapsz az influenza miatt is?
2/50 anonim válasza:
Ha hazajön, még a cucimuci előtt azonnal orvos - kivizsgálás. Meglehetősen felelőtlenül viselkedik, ami a családot illeti. Még a reptérről elvitetném őt az eü komandóval.
3/50 anonim válasza:
Nem vagyok pánikbarát, de a férjed tényleg h*lye.
Sajnos nem nagyon tehetsz semmit. Esetleg ha hazajön, elköltözhetsz 2-3 hétre, ha van hová (vagy neki mondhatod ugyanezt).
5/50 anonim válasza:
Szegény férjed... Szerintem jobban járna ha elválnátok!
6/50 anonim válasza:
Itthon is van már megbetegedés, ennyi erővel az utcára se menjen ki? Vagy a magyar vírus jobb, mint a francia, vagy most mi a fene bajod is van?
7/50 anonim válasza:
És ha te itthon megfertőződsz, ha hazajön elkaphatja tőled! A helyében maradnék!
8/50 anonim válasza:
Mekkora idióta vagy, én is simán elmentem volna a helyében. Minek kell ez a felesleges pánikhiszti?
9/50 anonim válasza:
Engem a helyedben az jobban zavarna, hogy siman elment nelkuled sielni, de hat...
10/50 anonim válasza:
Nem jogos, nem kell hinni a pánikkeltésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!