Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan vagyok ideges, frusztr...

Jogosan vagyok ideges, frusztrált?

Figyelt kérdés
A családi életem eléggé zűrös,viharos,és egyáltalán nem hétköznapi.Kezdve azzal hogy 8an lakunk egy házban,abból 7hez semmi közöm,vagy csak rokon,de egymáshoz se szólunk,csak akkor vagyok jó ha kell valami nekik...Abból az egyik alkoholista, nem részletezném,teljesen roncsra vágott az évek folyamán..Folyamatosan megy a családi vita. A másik család én szobám mellett vannak, 8kor már tv-zni se tudok,mert kiszólnak hogy vegyem lejjebb (kb 2esen kell hallgatnom.) Nem beszélve arról, hogy egy barátnőt,egy barátot se hívhatok át magamhoz legalább egy esti kis összejövetelhez mert az én szobám átjáró és mindenki ki-be járkál,eléggé kellemetlen lenne ez neki is.....Főleg nem hozhatok át senkit, hisz kitudja mikor jön megint egy jókora veszekedés és nem tudok semmit se tenni,mert nem az én családom veszekszik. Viszont úgy vettem észre,ahogy növök,anyu egyre jobban húz haza engem,nem engedi hogy elmenjek valahova is,persze egy jó kifogást benyom( 10évesen megtetszett nagyon egy kiskutya,megvették nekem, most 6éves a kutya,és pl azért nem mehetek el estére,mert hogy jön a vihar és a kutya félni fog)....hoztam még egy kutyát,6évre rá, persze nem ő fizette, és most ezért nem mehetek sehova,persze ez jó ürügy neki,mert egyértelműen nem a kutya miatt nem mehetek,hanem azért mert mért ne. Tudja jól hogy egész nap itthon ülök a gép előtt poshadva, látja hogy unatkozok, de még azt se kérem hogy pénzt adjon pl nyaralni,vagy legalább egy fagyizóba beülni, csak hagy élvezzem már ezt a kicseszett nyarat,de persze nem lehet mert a kis kutya sírni fog...Semmit se várok el tőle, szeretet se nagyon kapok, pénzt se kapok, a családi életem is rossz, anyámmal kell legyek egy szobába(ja persze 8évig mamámnál kellet lakjak,mamám nevelt) Apám aki nem nevel mióta megszülettem,az meg drog-és alkohol függő. Egy ember van aki mellettem áll,az meg a barátom akivel több éve együtt vagyok. Itt volt az egész nyár, nem mehettem sehova, ha el is mentem, 2órára mehettem maximum. Mostmár elegem lett ebből,mit csináljak szerintetek? Elment az egész 3hónap, és kb 3x mozdultam ki,de az már meg volt jegyezve...(Aquapark,Állatkert,Vidámpark)De persze ezeket se anyunak kellet fizetnie....Most jön a suli, ismét nem mehetek sehova délutántól estig..Kinek van igaza szerintetek?
2011. aug. 25. 13:50
 1/10 A kérdező kommentje:
Tehát át se hívhatok senkit,és el se mehetek.Akkor pár évig még itthon kell üljek , és a gép legyen a legjobb barátom?:)
2011. aug. 25. 13:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? akkor tizenhat? Őszintén sajnálom a helyzetedet, és sajnos ezzel szerintem nem tudsz mit kezdeni, egyedül talán anyukáddal beszélhetnéd meg ezeket a problémákat hátha enged... Legalább barátodhoz mehess el, az is megnyugvás lenne neked. Igaza van, hogy félt, de meg kellene adnia a szabadságot is. Sajnos nem tudhatjuk mi áll annak a hátterében pontosan, hogy miért nem enged el. Én megértelek, de itt hiba adunk neked igazat, neked attól nem lesz jobb. Azt tanácsolom beszélj anyukáddal. :) 21L
2011. aug. 25. 13:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Mikor anyu egyszer berugott, engem meggyanusított hogy elloptam a pénzét.3 napig haza se jöttem,persze még bocsánatot se tudott kérni élőbe..,és csodálkozott mért nem jövök haza.
 4/10 anonim ***** válasza:
Én azért meghallgatnám a másik felet is. A nagy unatkozásban kivetted egyszer is anyukád kezéből a mosnivalót vagy a porszívót?
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ,sajnos barátomhoz főleg nem enged 2-3óránál többet,csak ő aludhat itt,de persze ez nekem is kellemetlen,hogy látja milyen körülmény folyik itt..:(
2011. aug. 25. 13:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Korod?
2011. aug. 25. 13:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Ált mindennap én porszívózok,mosogatok, szó nélkül.Persze van mikor én is benyomom a lustát,mert hát mért ne, ő is ezt szokta.. Szeretek segíteni neki,de annyira nem kérhetem meg hogy elkísérjen orvoshoz,mert rendkívül fáj a vállam és megvan húzódva.Amikor megígér minden félét,aztán annyit mond h most fáradt...Én sem vagyok tökéletes,de sajnos ezzel azt fogja elérni hogy elszökök itthonról....
2011. aug. 25. 13:59
 8/10 A kérdező kommentje:
fél év és 17.
2011. aug. 25. 13:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor van másfél éved, hogy felkészülj az önálló életre. Az a "lakóközösség" biztos nem válik előnyödre. Tanulj ki egy jó szakmát, aztán illa-berek... Mert még egy albérleti szoba is jobb annál, amit leírtál.
2011. aug. 25. 14:07
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönöm,megfogadom.

Igen, amúgy igazad van.Csak hát olyan nehéz kivárni azt az időt is,hisz 6éves a sulim...mellette diákmeló elég nehéz lesz..Na de majd lesz valahogy.

2011. aug. 25. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!