Miért várja el tőlem a legtöbbet, de ha én kérek valamit, akkor mintha megsem halotta volna? Jogosan vagyok ideges?
"Jogosan vagyok ideges?"
Melyik paragrafusra gondolsz?
"aki nem ismeri a szavak értelmét ... Ez rád vonatkozik #1."
Inkabb rad, kerdezo! :DD
Szerintem nem jogos.
Nem hiszem h tegnap éjjel tudtad meg h tesód szülinapja lesz. Készülhettél volna és nem kell kölcsönkérni ajándékra.
Szerencsétlem nővéred túlórázik h muelöbb kifizesse a tartozását. Azbidegen után te jössz biztos
#3 nincs papír róla. Sajnos én túlságosan is optimista vagyok és mivel magamból indultam ki és abból, hogyha én kérnék valakitől (főleg ilyen magas összeget),akkor vissza is adnám neki minél hamarabb.
#4 én szívesen kifejezném neki ezt, viszont nem tudom jogosan érzem ezt igazságtalanságnak. Mert szinte biztosan vagyok benne, hogy úgy fogja akarni beállítani, hogy pénz éhes vagyok. És tartok attól milyen lesz ezután a kapcsolatunk, mivel alapból most sem a legjobb és ha ennél rosszabb lesz, akkor nem tudom mit fogok csinálni.
#8 úgy terveztem, hogy jövő héten adom oda a tesóm ajándékját mert az oldalon ahonnan rendeltem az volt oda írva, hogy jövő hét hétfőtől már át vehetem a csomagot. Viszont ma reggel jött nekem email arról, hogy már át vehetem ma is. Ezért én belegondoltam abba, hogy sokkal jobb lenne most oda adni az ajándékot mint jövő héten. Amúgy mondta, hogy vissza fogja adni a pénzt, de ezt már 3 éven keresztül mondja és semmi belőle most pedig kb 2 hónapja újra le adósította magát egy idegen embernek és az ő pénze miatt túlórázik, de az enyémet 3 éven keresztül nem tudja visszaadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!