Babalátogatóba hogyan?
Egy jó barátomhoz hétvégén megyek baba látogatóba.
3 hete született meg a kislánya.
Mi az amit ilyenkor illik vinni?
Üres kézzel nem fogok menni, mert rugdalózot meg ilyen kis csörgő játékot viszek a kislánynak.
Anyukának ilyenkor illik valamit vinni vagy csak a kislánynak?
Én mindig a praktikus dolgoknak örültem. Pl 2 nagy csomag pelenkának.
Valami pamut rugdalózónak.
A hülye játékokat, fölösleges kacatokat mellőzném. Anyukának virágot.
Mindenképpen vigyél valamit, jól fog esni neki :)
Én háromszor tapasztaltam meg, hogy csak addig vagyok érdekes, amíg a gyerek a hasamban van, utána el lettem felejtve :)
Süti, gyümölcs, egy szelet csoki és/vagy virág. Nem kell túlzásba sem esni, elég egy apróság.
En is a praktikus dolgoknak orultem. Az ezredik csorgo meg kisruha felesleges volt, nade pelenka, popsitorlo, csoki, fott etel!! mindig jol jott. Nagyon orultem, ha valaki hozott kajat, mert a fozest nehezen oldottuk meg az elso idokben.
Inkabb rendeltunk, de orultem, ha azt se kell, nem vagyok oda az itteni ettermes kajakert (kisvaros, keves valasztek).
Most 3 hetes a kislany, 2-es meretu pelenkaval nem lohetsz melle,ha talan meg nem is most, de par het mulva ugyis ez a meret kell. Bar a fiam 3 hetesen mar 2-es pelust hordott pl, nagy baba volt.
De megkerdezheted melyik fajtat szeretik nyugodtan. Tolem is kerdeztek.
Én ha baba látogatóba megyek, általában ilyeneket szoktam vinni:
Kisebb pelenka csomag, textil pelenka, csörgő, rágóka, kis zokni, kis sapi, body.
Anyukának ha közeli családtag, főtt ételt.
Mondjuk ez a főtt étel pont olyan, hogy lehet, anyuka tök mást és máshogy szeret enni, aztán megy a kukába. Én nem örültem volna főtt kajának, megjegyzem, századik csörgőnek sem.
Amire ráfogom, hogy praktikus volt, az a nagyobb méretű ruha, amire mondták is, hogy direkt kicsit nagyobbat hoztak, mert biztos van elég az aktuális méretből.
Én inkább az anyukát kérdezném meg, hogy mire vágyik. Kiszedném belőle óvatosan.. Nem a babával kapcsolatban, hanem önmagával kapcsolatban.
A babának meg nem a szokásos kacatokat, hanem olyat ami még évek múlva is szép és hasznos.Még ha nem is filléres darab.
Ha kisfiu:
Ha kislány:
A Brendonba ha bemész, ott mindig találsz szépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!