Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vigyek babalátogatóba?

Mit vigyek babalátogatóba?

Figyelt kérdés
Holnap megyek egy volt kolléganőmhőz(barátnőmhőz) babalátogatóba
2009. nov. 17. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
gyümölcsöt, vagy 100%os gyümölcslevet.
2009. nov. 17. 16:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Vihetsz a mamának egy bonbont virágot,apukának pezsgőt vagy bort,a babának ruhát játékot pelenkát vagy bármi hasznosat,pl ilyesmiket,de máshol olcsóbban megkapod: [link]

[link]

2009. nov. 17. 16:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg mire van szükségük. Az én barátnőim mind nagyon örültek a pelenkának. Az fogy a legjobban és nagyon drága. Kérdezd meg milyen márkát használnak.

Vihetsz még ruhácskákat is a babának. Anyukának gyümölcsöt, csokoládét, virágot.

2009. nov. 17. 16:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Babának vagy anyának?

Babának: kis tutyit esetleg, az tuti hogy jó, nem olyan mint a ruhák.

Anyának: igen, gyümölcsöt meg gyümölcslevet.

2009. nov. 17. 16:08
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem kérdezz rá konkrétan.Az nem baj, ha elmondja, hogy mire lenne szükségük. És olyan nincs, hogy egy kisbabás házban minden megvan. Mindig jó a pelenka, a popsitörlő, a kispárna...bármi! (Tudja vki mi az a "kis tutyi"?)
2009. nov. 17. 16:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek némelyik korábbi válaszadóval: amikor a húgom volt kismama, mindig örült a babaápolási cikkeknek, mert ezekre egy vagyont költöttek a férjével (popsitörlő, pelenka - tuti ajándékok!)

Egyébként tényleg az a legjobb, ha megkérdezed, minek örülnének vagy minek tudnák hasznát venni.

2009. nov. 17. 16:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Kis tutyi_plüss kiscipö,de van kötött is.

Én az anyànak mindenképp gyümölcslevet vinnék,gyümölccsel mellékelve,de én kaptam pl melltartobetétet szoptatàshoz(eldobhatot(dm-es baby love,nem dràga,és hasznos,ha szoptat!

De tejserkentö teàt is vihetsz neki.

A babànak én is pelust vinnék,szerintem mindegy milyet,mert éjszakàra bàrmelyik jo,legalàbbis én örültem a Lidl-ösnek is.

De ha nem akarsz pleust jo ötlet a ruhàjàra csatolhato cumitarto is,egy aranyos cumival,vagy cumisüvegtermoszt vehetsz(az kell a hidegbe is,ha mennek valahovà,és nem akar tàrsasàg elött szoptatni.Még megkellene tudakolnod hogy van -e esövédöjük a babakocsira,az is hasznos.Én a ruhàknak is örültem,de csak nagyobb méretben.

2009. nov. 17. 16:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Vihetsz babaruhát, vagy valamilyen játékot, de ugyanúgy örülni fognak, ha popsitörlőt, vagy babakrémet, esetleg babatusfürdőt viszel. Emellett vigyél valamilyen sütit, esetleg gyümölcsöt, és talán egy csokor virág is illene. Az apukának nem szokás semmit vinni, ő kap az édességből majd :D
2009. nov. 17. 16:30
 9/10 anonim ***** válasza:
most nem drágák a pelenkák. régen apukám 10e forintos fizetése mind pelenkára ment el! és most is kb havi 10 ezerből kijön, tehát az nem annyira nagy ügy, azt szerintem vehetnél neki. Mert az mindig kell. Esetleg vmi kis dekorcikket. Falra mesehősöket, vmit amiben folyik a víz, ahogy mozgatja, változtatja a színét, zörög, tehát leköti a figyelmét, vagy paprikajancsi szerű vmit (feldönti, de utána "helyreáll"), cumit, előkét, kiscipőt, gyerekzenés CD-t, bár ennek inkább késöbb veszi hasznát. Botmixert, ha nagyobb értékben akarsz, az is hamarosan nagyon jól fog jönni. Anyukának csoki, virág, gyümölcs, ital, kedvenc étele.
2009. nov. 17. 18:05
 10/10 anonim ***** válasza:

gyümölcslevet, narancsot, mandarint ne nagyon, mert ha szoptat, nem nagyon ihat, mert hasfájást okozhat a babának

banánt se nagyon ehet, mert székrekedést okoz neki, az meg friss gátmetszéssel elég kellemetlen

én anno pelenkának, popsitörlőnek örültem a legjobban, meg sütinek

de kérdezd meg nyugodtan, hogy mit szeretne - felsorolva neki az opciókat (ha nem sorolod, akkor úgyis azt mondja, hogy nem kell semmi :))

2009. nov. 17. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!