Mit vigyek babalátogatóba?
Kérdezd meg mire van szükségük. Az én barátnőim mind nagyon örültek a pelenkának. Az fogy a legjobban és nagyon drága. Kérdezd meg milyen márkát használnak.
Vihetsz még ruhácskákat is a babának. Anyukának gyümölcsöt, csokoládét, virágot.
Babának vagy anyának?
Babának: kis tutyit esetleg, az tuti hogy jó, nem olyan mint a ruhák.
Anyának: igen, gyümölcsöt meg gyümölcslevet.
Egyetértek némelyik korábbi válaszadóval: amikor a húgom volt kismama, mindig örült a babaápolási cikkeknek, mert ezekre egy vagyont költöttek a férjével (popsitörlő, pelenka - tuti ajándékok!)
Egyébként tényleg az a legjobb, ha megkérdezed, minek örülnének vagy minek tudnák hasznát venni.
Kis tutyi_plüss kiscipö,de van kötött is.
Én az anyànak mindenképp gyümölcslevet vinnék,gyümölccsel mellékelve,de én kaptam pl melltartobetétet szoptatàshoz(eldobhatot(dm-es baby love,nem dràga,és hasznos,ha szoptat!
De tejserkentö teàt is vihetsz neki.
A babànak én is pelust vinnék,szerintem mindegy milyet,mert éjszakàra bàrmelyik jo,legalàbbis én örültem a Lidl-ösnek is.
De ha nem akarsz pleust jo ötlet a ruhàjàra csatolhato cumitarto is,egy aranyos cumival,vagy cumisüvegtermoszt vehetsz(az kell a hidegbe is,ha mennek valahovà,és nem akar tàrsasàg elött szoptatni.Még megkellene tudakolnod hogy van -e esövédöjük a babakocsira,az is hasznos.Én a ruhàknak is örültem,de csak nagyobb méretben.
gyümölcslevet, narancsot, mandarint ne nagyon, mert ha szoptat, nem nagyon ihat, mert hasfájást okozhat a babának
banánt se nagyon ehet, mert székrekedést okoz neki, az meg friss gátmetszéssel elég kellemetlen
én anno pelenkának, popsitörlőnek örültem a legjobban, meg sütinek
de kérdezd meg nyugodtan, hogy mit szeretne - felsorolva neki az opciókat (ha nem sorolod, akkor úgyis azt mondja, hogy nem kell semmi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!