Mit vigyek közeli családtagnak babalátogatóba?
A családfát megrajzolva és a kisbabát is ird bele
-- ha irnak babanaplót beletudják ragasztani--
pelenkatortát
vigyél ennivalót és süss egy igazi tortát
Egy képet, amin rajta van a baba neve, születési ideje, súlya, hossza...és ezt keresztszemes varrással, szépen díszítve. Itt megnézheted:
Én ilyet készítettem a kisfiamnak meg a kis barátnőnknek egy kreatív hangulatomban, de meg is lehet rendelni. Ajtóra, szekrényre, ágy fölé, bárhova akasztható.
szia!
én annak örültem volna a legjobban amikor hozzánk jöttek,hogyha hoztak volna egy csomag pelenkát és tőlem is megkérdezik hogy hogy vagyok!esetleg hoztak volna egy tál levest hogy ne kelljen főznöm!tudom hogy ez nem cuki ajándék de hidd el hogy többet ér mint egy újabb cukiság!legalábbis én jobban örültem volna neki!
Sziasztok!!
Nagyon sok ötletek adtatok, köszönöm szépen.Persze még szívesen olvasok továbbiakat is.
Az utolsó válaszolónak, pedig senki fog lepontozni....én is annak örülök, ha hasznos ajándékot kap a gyerekem...csak akiknek viszem, megvan mindenük és meg is tehetik, hogy megvegyenek mindent...sokkal jobb dolgokat, mint amit én tudnék venni. Ezért gondoltam ilyen jellegű ajándékra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!