Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Illik ugyanolyat vinni babalát...

Illik ugyanolyat vinni babalátogatóba mint ami én kaptam tőlük?

Figyelt kérdés

Pelenka, törlőkendő, játék, nasi, gyümölcs?

Nem ciki hogy "ugyanazt" viszem vissza?

2008. dec. 28. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
de igen az nagyon ciki!
2008. dec. 28. 20:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
szia hát ugyanazt sztem se vidd azért...annyi minden más van még amit vihetsz.
2008. dec. 28. 20:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért akarod ugyanazt vinni?

Ha az értéke miatt, akkor is számos lehetőség van valami mást vinni, mint amit te kaptál.

2008. dec. 28. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem meg nem ciki, hiszen a pelenkából, törlőkendőből is van több fajta, ráadásul nagyon hasznos. Én jobban örültem annak, mint mikor jószándékkal, de iszonyat ronda ruhát hoztak a lányomnak. No meg akkora nagy plüss tipegőt és mellénykét, ami majd esetleg a nyári melegben lenne jó rá. Szerintem inkább ez a ciki.

Gondolom, nem ugyanolyan játékot vinnél, a gyümölccsel meg szintén semmi baj.

2008. dec. 28. 20:50
 5/9 A kérdező kommentje:

Ezért amit a 4. válaszoló irt. Rengeteg haszontalan dolgot kaptunk pl. bunda nadrágot ami nyáron volt jó a babára , téli mintás pulovert ami szintén nyáron volt jó stb

Ahová most megyünk megkérdezték hogy milyen pelenkát használok és azt hoztak.

2008. dec. 28. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:
87%

És ha mondjuk nincs még szopi pàrnàja?

Azt is vihetnél?

Vagy én szivesen venném,ha különlegeset hoznànak(van a képkeret gipsszel,amibe a baba làbnyomatàt lehet késziteni)

Ezek nagyon jok.

Persze pelenka is mindig jol jön,szo se rola:)

2008. dec. 29. 09:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is sokkal jobb pelenkát és törlőkendőt kapni, mint más haszontalan dolgot. Szerintem egyáltalán nem ciki, ha ilyeneket viszel!!!!

Mi is kaptunk már egy halom plüssállatot (3 hetes babának minek??????), abból a pénzből jobban örültem volna pelusnak :S

Meg olyan ruhát is kaptam, amit valószínű soha nem adok rá a babámra, mert kinövi mire évszaknak megfelelő lesz, vagy az évszak múlik el, mire jó lesz rá.

2008. dec. 29. 11:05
 8/9 anonim ***** válasza:
86%

Árban lehet egyforma, de amúgy ne. Persze ha pelust kaptál, vihetsz te is pelust. De tapogatózd ki milyet használnak. Annak fognak a legjobban örülni.

Láttam nagyon szépen elrendezve itt a neten pelustortákat. Pelus mégis ötletes, jópofa, olyan másképp néz ki mint natúrba egy csomag pelus. De csak ha pelust akarsz adni, de vhogy másképp.

Amúgy a a peluson, popsitörlőn kívül a legjobb body-t vinni, inkább nagyobbat, egy zoknit, jó lehet egy kis csörgőt. Ezek biztos egyszer jók lesznek rá és jobban ki lesz használva mint egy ruha, ami vagy jó lesz vagy nem.

Meg a gyümi is jó, egy szép képeslap, jelképesen.

2008. dec. 29. 13:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Mért lenne ciki?

Mondjuk mi mindig olyan ruhát viszünk ami később lesz jó babára de mondjuk tudom a születési méreteit és ahhoz gondosan kiszámolom milyen évszakban lesz rá jó amit kinéztem.Mert ugye születése utánra általában minden megvan már.A body nagyon jó ötlet még.De pelenka meg popsitörlő nagyon hasznos úgyhogy nem ciki csak olyat vigyél amilyet használ.

2008. dec. 29. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!