Mit vigyek babalátogatóba, ahol már van egy kislány, és a mostani ia is? (gondolom ruha kilőve)?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 08:26
1/5 anonim válasza:
babakönyvet. Nagyobbnak ceruzát, matricáskönyvet, hajpántot. Az ajándékozást, társalgást kezdd a nagyobban. Ez persze csak jó tanács.
2/5 anonim válasza:
A babának szerintem vegyél pelenkatortát (azt hiszem igy hivják) Az minden családba jol jön!
3/5 anonim válasza:
Így igaz, vigyél valami apróságot a nagynak is, ne érezze mellőzve magát. A babának pelenka, popsitörlő, púder. (Nekünk is sok ruhánk volt, amit használtan kaptunk, nagyon örültem neki, de 1-1 új darab is jól jött, úgyhogy szerintem a ruha sem teljesen elvetendő.) De a pelenkának tuti örülnek. Esetleg tudakold meg valahogy, hogy mit használnak.
4/5 anonim válasza:
Így van!
Pelenka, törlőkendő, játék (hogy ne csak a nagytól örökölt legyen a Picurnak), és persze a Nagy is kapjon valamit.
5/5 anonim válasza:
A pelenkatorta jó ötlet, olyat mi is kaptunk. Hát én attól teljesen el lettem bűvölve :)
A nagyobbnak könyv, kifestő, játék ilyesmi. Attól függően hány éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!