Kicsit korainak tűnik, de már más világot élünk. Én 16 éves korom óta szerettem volna a köldökömbe, most 30 vagyok, még nincs, de meg fogom csináltatni. Szerintem ha me feltűnő helyen van, és ti a szülei el tudjátok fogadni, akkor tényleg inkább a tudtotokkal csináltassa, rendes helyen. Ha meg lehet beszélni vele, akkor talán kicsit várjon. Hiszen a piercing, az ékszer viseléseegyfajta többletüzenetet hordoz, ami nme csak az esztétikumról szól....
2010. okt. 16. 07:12
43/50 takacsek válasza:
hát szerintem ennek több tétele is van ha igen vagy nem!
szerintem ha megvan hozzá az arca akkor saját kölcségén csináltasson
de ha nincs meg hozzá az arca akkor nem mert csak kiröhögik
2010. okt. 16. 09:09
44/50 anonim válasza:
Én 16 voltam amikor a köldökömbe akartam, de a szüleim nem engedték. Aztán 18 amikor apu minden kérés, kérdés nélkül a kezembe nyomta a pénzt, hogy csináltassam meg, ha akarom.
A mai napig sem bántam meg, hogy megcsináltattam.
A terhesség alatt kivettem amikor már jobban elkezdett nőni a pocakom, szülés után simán vissza tudtam tenni.
A nyelvébe én sem engedném, inkább próbáld elterelni más testrészre, ha ott még nincs (pl. köldök).
2010. okt. 16. 09:28
45/50 anonim válasza:
A hülyeség nem korfüggő és az iskolai végzettséghez sincs semmi köze! :-)
2010. okt. 16. 09:36
46/50 anonim válasza:
Nekem pl. 13 évesen már tetkóm volt a tarkómon!
Igaz hogy fiú vagyok...De én nem bántam meg...pc-t is akarok a nyelvembe, bár kitudja, megvagyok én nélküle... 16/F
2010. okt. 16. 09:57
47/50 anonim válasza:
Az előző kommentelő vagyok, szerintem kérdezd meg tőle mért akarja és nem-e fogja megbánni, a pc-t...
2010. okt. 16. 09:58
48/50 anonim válasza:
nyelvbe semmi képpen se.Szerintem undorító,főleg lánynál.Ajak piercing ok,azzal nincs semmi baj..De nyelvbe ne...Nekem 11évesen lett ajak piercingem,azzal nincs semmi gond.Nyelvbe zavaró,és nagyon undorító is.
2010. okt. 17. 09:06
49/50 anonim válasza:
én 14 évesen csináltattam meg az orrpiercingemet. szerintem semmi gond nincs vele, sőt nagyon is szép. attól még nem leszel rossz szülő, ha megengeded a lányodnak. és hülyeség, hogy nem fogják komolyan venni. a 21. században élünk... egyébként pedig ha később megunja vagy szüksége van rá egy munkahely miatt, egyszerűen ki tudja venni a lyuk pedig seperc alatt beforr.
2010. okt. 17. 10:50
50/50 anonim válasza:
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!