Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves lányomnak pircing? Mi...

14 éves lányomnak pircing? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 10:54
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
41%

Nem látom értelmét sehol sem.

Hasban azért nem mert bár nem látja senki, de amikor terhes lesz úgyis ki kell vennie.

Szemöldökben undorító.

Nyelvben veszélyes is lehet, mert vannak ismerőseim akik folyamatosan lenyelik a tetején lévő golyót és hiába van "eldugva" beszéd közben látszik.

Orrban, hát ott én sosem értettem h hogyan fújják ki úgy h az ne legyen taknyos.

Intim, hát oda meg idióta.

Ha annyira akar akkor lövesse át a fülében a porcot. Majd rájön h inkább nem is kell neki :) A hugom is nagyon akart egy időben. Elvittem átlövetni a fülét, amikor nekem is lőtték. Csak 1-et lőtte neki mert a másikat már nem is engedte :D

Am nekem is csak 4 fülbevalóm van (2-2).

20/L

2010. okt. 10. 11:02
 12/50 anonim ***** válasza:
61%
Miért ne lehetne piercingje? Bár szerintem kevés lánynak áll jól a piercing, viszont van akinek nagyon is. Mondjuk a nyelvpiercing undorító, de egyébként szerintem nincs korhatára a piercingnek, szóval nyugodtan lehet sztem.
2010. okt. 10. 11:04
 13/50 anonim ***** válasza:
74%
Az miért baj, ha felmerül, és a szüleivel beszéli meg a kislány? Nyilván látja, hogy van másoknak, és érdeklődik, ennyi. Inkább az lenne baj, ha semmit sem merne elmondani, vagy valamelyik barátnőjével szó nélkül megcsináltatná. Az én lányom is felvetette, de megegyeztünk, hogy majd később visszatérünk rá. 16 évesen lett köldökpiercingje, nagyon jól néz ki. Nem hinném, hogy később a munkájában zavarni fogja, mert építésznek tanul, ahol nem sűrűn fogja mutogatni a hasát.
2010. okt. 10. 11:04
 14/50 anonim ***** válasza:
49%
14 évesen még nem gondolkodik teljesen felnőtt fejjel. Én max. oda engedném, ahol tuti beforr a helye, vagy nem feltűnő, de ez csak én vagyok. Haverom a szemöldökébe fúratott, 19 évesen megbánta, de olyan csúnya heg lett neki. Szerintem várja csak meg a tini korszak végét, amikor semmi lázadás-menő életérzés nincs benne, és ha komolyan gondolja, akkor oda lövet ahová akar, 17-8 évesen.
2010. okt. 10. 11:05
 15/50 anonim ***** válasza:
39%
Orrba talán megengedném,de máshová nem.Nekem is 14 évesen volt az orromba hamar meguntam(belekaptam stb.)
 16/50 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem ne...

Én 17 vagyok, 14 évesen én is úgy voltam vele, hogy "majd ha lesz pénzem, tetoválás meg piercing..:"

Most meg már félek a tűktől, és amúgy is, eggyel több lyuk minek? :)

Ha meg tényleg akar, akkor 4 év múlva, amikor nagykorú lesz is fogja akarni...

Ne engedd neki, nem való még...

17/50 anonim ***** válasza:
66%
Engem is környékezett a lányom 14 éves korában (most már majdnem 15)kicsit meginogtam, mert rendes lány, de aztán erőt vettem magamon és nemet mondtam. 1-2 hétig (nem erőszakosan, de) kérlelt, de mivel tudom, hogy milyen stílusban kell érvelni - ma már nem téma. Egyelőre...
2010. okt. 10. 11:06
 18/50 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ne engedd meg neki. Kb. 15 éves koromban én is kitaláltam, hogy kell nekem piercing, erősködtem, a szüleim nem engedték. Mostmár hálát adok nekik, hogy nem csináltattam meg.

Egészségügyileg is gondold át. Pl.a köldök piercing nagyon gyakran begyullad, a nyelv piercing több ismerősöm fogait tönkretette. Persze nem mindenkinél fordul elő bármilyen gyulladás, de azért nem árt átgondolni.

2010. okt. 10. 11:07
 19/50 anonim ***** válasza:
68%
Én ennyi idősen mindig a szemöldökömbe akartam, de nem engedték a szüleim, és mára nagyon örülök neki, hogy akkor megtiltották. Egyik barátnőmnek viszont megengedték, de mára már neki sem tetszik, kivette, és 2 heg maradt a helyén, ami nem egy szép látvány.
2010. okt. 10. 11:08
 20/50 anonim ***** válasza:
34%
Olyan helyre engedném csak meg neki, ami eltakarható. Pl. nyelvébe, köldökébe. Éppen amiatt, hogy heg maradhat utána ha megunja később.
2010. okt. 10. 11:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!