14 éves lányomnak pircing? Mi a véleményetek róla?
Nekem 14 évesen lett piercingem a nyelvembe és a köldökömbe. Megbántam és anyukám tudta, hogy csak a saját káromon fogok tanulni ezért belement. Igaza volt. Hamar meguntam. Már beforrt a köldököm a nyelvembe azóta is beteszem néha, de csak, akkor, ha éppen kedvem támad hozzá, már 3 hete nem volt bent és nem is hiányzik:D Szóval szerintem megengedheted neki, mert ha nem angeded annál jobban fogja akarni és a végén titokba fogja megcsináltatni, mint annak idején a barátnőm.... Nekem megengedték a köldökömbe és hazamentem a nyelvemben piercinggel:D Nem haragudtak, aztán másnap anyuval mentünk és a köldökömet is kiszurattam. Rá egy hétre a barátnőmet kellett elkísérnem de neki nem tudtak róla s zülei.... Szóval szerintem nyugodtan... Úgy is megbánja:D Ha meg nem, max lesz egy szép testékszere;)
17L
Attól függ hova. Nekem 13 évesen lett köldögpiercingem, amit el tudtam takarni ha úgy akartam. Anyu is elkísért. 16 évesen már a számban volt 2 db karika. 18 után meg a szemöldökömben és a homlokomban is volt díszként. Nem lettem ettöl rosszabb vagy bármi, 20 évesen meguntam, a köldökön kívül mindenhonnan kiszedtem, és szúrtam magamnak egy szépségpöttyöt, ami azóta is benne van és lesz is.
Férjezett vagyok és egy 1 hónapos kislány boldog anyukája. Én tuti meg fogom engedni 14 évesen neki. Akkor persze még csak köldökbe ahogy anno nekem....
Szerintem engedd neki. Esetleg kísérd is el. Jobban fog bízni benned, jobban is fog szeretni.
Legalábbis nekem nagyon jól esett, hogy megengedték 1 szó nélkül a nyelv pc-t 15 éves koromban (még a pénzt is ők adták rá).
És az NEM IGAZ, hogy le lehet nyelni a golyót nyelv pc-nél (vagy csak akkor ha bénán van rátekerve). nekem 2 éve van, és még 1x se történt ilyen.. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!