Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves lányomnak pircing? Mi...

14 éves lányomnak pircing? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 10:54
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
72%
Kb. másfél éve, amikor kórházban voltam, volt egy nővérke, akinek piercingje volt, valahogy egy beteget se a piercing érdekelt, mert nagyon emberi módon bánt mindenkivel és ezért szerették. Ő hordja, olyan helyre kell menni nyilván, ahol megfelelők a körülménynek, és minimális a kockázata a gyulladásnak vagy hasonlónak, én ezért mennék vele, ha már mindenképp szeretné, hogy ha már akarja, vigyázzanak rá, és ne szúrják el, ha jól csinálják, akkor ha meg is unja, a helye begyógyul rendesen minden probléma nélkül.
2010. okt. 10. 11:13
 22/50 anonim ***** válasza:
7%
Én nem engedném egyáltalán,majd 18 évesen vehetne magának ha akarja.14 évesen még túl fiatal,annak meg hogy olyan helyre tegye,ahol nem látható mi értelme?
2010. okt. 10. 11:15
 23/50 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem 14 evesen meg nagyon korai, en nem engednem meg a gyerekemnek. Ez nem azt jelenti, hogy a kesöbbiekben sem, de legalabb 16 eves koraig huznam a dolgot, es addig talan meg is gondolna magat. Nekem egyebkent az orromba van egy aprocska gyöngy, mas ekszert nem is hordok, fülbevalot, es gyürüt sem. Szerintem a piercing kifejezetten szep is tud lenni, ha jol all az illetönek, de azert nem 14 evesen. En 17 voltam amikor engedtek a szüleim, hogy megcsinaltassam. Egyebkent veszelyes jatek, figyelj oda, nehogy maganak szurja, vagy valamelyik baratnöjevel csinaltassa meg, csunyan elfertözödhet, es okozhat komoly problemat is. Az unokatestverem nyelv piercinget szuratott maganak, es nem sokkal kesöbb fajni kezdett a torka, elment a hangaj, es folyamatosan köhögött, kiderült, hogy a piercing miatt van, mert valami ideget megsertett vele, vagy ilyesmi. Mindenkeppen szakemberrel csinaltassa, ha marcsinaltatja, mert nem jatek.
2010. okt. 10. 11:16
 24/50 anonim ***** válasza:
38%

Nekem 14 évesen lett piercingem a nyelvembe és a köldökömbe. Megbántam és anyukám tudta, hogy csak a saját káromon fogok tanulni ezért belement. Igaza volt. Hamar meguntam. Már beforrt a köldököm a nyelvembe azóta is beteszem néha, de csak, akkor, ha éppen kedvem támad hozzá, már 3 hete nem volt bent és nem is hiányzik:D Szóval szerintem megengedheted neki, mert ha nem angeded annál jobban fogja akarni és a végén titokba fogja megcsináltatni, mint annak idején a barátnőm.... Nekem megengedték a köldökömbe és hazamentem a nyelvemben piercinggel:D Nem haragudtak, aztán másnap anyuval mentünk és a köldökömet is kiszurattam. Rá egy hétre a barátnőmet kellett elkísérnem de neki nem tudtak róla s zülei.... Szóval szerintem nyugodtan... Úgy is megbánja:D Ha meg nem, max lesz egy szép testékszere;)

17L

2010. okt. 10. 11:19
 25/50 anonim ***** válasza:
79%
szeirntem simán. ha megunja majd kiszedi, benől ez nem örö életű dolog. persze attól is függ hogy hova, bár így belegondolva ha nem nagyon extrém helyet talál ki akkor bárhova...
2010. okt. 10. 11:21
 26/50 anonim ***** válasza:
60%

Attól függ hova. Nekem 13 évesen lett köldögpiercingem, amit el tudtam takarni ha úgy akartam. Anyu is elkísért. 16 évesen már a számban volt 2 db karika. 18 után meg a szemöldökömben és a homlokomban is volt díszként. Nem lettem ettöl rosszabb vagy bármi, 20 évesen meguntam, a köldökön kívül mindenhonnan kiszedtem, és szúrtam magamnak egy szépségpöttyöt, ami azóta is benne van és lesz is.

Férjezett vagyok és egy 1 hónapos kislány boldog anyukája. Én tuti meg fogom engedni 14 évesen neki. Akkor persze még csak köldökbe ahogy anno nekem....

2010. okt. 10. 11:22
 27/50 anonim ***** válasza:
55%
hugom sokat kérlelte anyut nem engedte...egyszer felhivott h szerintem hol csinálják meg mondtam neki egy normális helyet megcsinálta anyuék 1 hétig hisztiztek h elzüllik meg minden utána meg már tetszett nekik meg h tényleg szép nem ilyen angy lelogo bizbasz hanem csak egy kő...énis kb igy lyukasztattam ki nyelvem nem másért hanem azért mert engem érdekelt h milyen 3 éve van benn ha nem mondom valakinek nem tűnik fel...köldök is ilyen ha nem mutatja nem látszik orrba is szép hacsak egy kis kő bár azt énse értem hogy lehet vele élni ha pl megfázol...ja igen hozzáteszem hugom 16 évesen csináltatta meg...jobban jársz ha mondasz neki valami reális időt mongyuk 15 vagy 16 éves lessz akor elmész vele és megcsináljátok ha akarja még de akkor ezt tartsd is be...14 évesen amugy tényleg korai
2010. okt. 10. 11:24
 28/50 A kérdező kommentje:
A nyelvébe?
2010. okt. 10. 11:41
 29/50 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem engedd neki. Esetleg kísérd is el. Jobban fog bízni benned, jobban is fog szeretni.

Legalábbis nekem nagyon jól esett, hogy megengedték 1 szó nélkül a nyelv pc-t 15 éves koromban (még a pénzt is ők adták rá).

És az NEM IGAZ, hogy le lehet nyelni a golyót nyelv pc-nél (vagy csak akkor ha bénán van rátekerve). nekem 2 éve van, és még 1x se történt ilyen.. :))

2010. okt. 10. 11:42
 30/50 anonim ***** válasza:
0%
Én biztosan nem engedném, isten őrizz, hogy fog kinézni? Elhiszem, hogy manapság ez tök menő meg tök divatos, kb. minden második tizenévesnek van, de akkor a 30-asok meg 30 közeli 20-asok között miért van csak fele annyi? Ők is voltak fiatalok. Én is huszonéves vagyok. Nem választanék olyan párt magam mellé, akinek piercingje vagy tetoválása van és magamon sem tudnék ilyet elképzelni.
2010. okt. 10. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!