A születendő lányomnak a Miléna nevet adnám nektek tetszik ez a név?
Figyelt kérdés
A nővérét Krisztinának hívják erről a névről mi a véleményetek?2011. aug. 31. 17:25
1/39 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de nem az én gyerekemet fogják igy hivni. A Krisztina inkább bejön.
2/39 anonim válasza:
Rohadtul nem tetszik, de most ez mégis miért számít? Ha valaki azt mondja, hogy neki meg a Krisztina nem jön be, akkor rohantok megváltoztatni a nevét?
3/39 anonim válasza:
Szlav nev,lehet Mila-nak becezni,v. Lena-nak.Tetszik
4/39 anonim válasza:
Óóó,gyönyörű név! Én külföldön lakom és ha lányom született volna Milena Patricia nevet kapta volna,de fiam lett... :)
5/39 anonim válasza:
nekem a mortal combat jut eszembe a miléna névről. mileena wins... fatality :D
6/39 anonim válasza:
nekem a kislányaim Léna és Kata
7/39 anonim válasza:
jah az bocs elmaradt hogy nekem tetszik a név.
8/39 anonim válasza:
A Krisztina szép név. A Miléna meg ez a mostanában divatos minél hülyébb nevet adjunk a gyereknek név.
9/39 anonim válasza:
Nem tettszik kulonosebben, en Milinek beceznem, akkor meg a tej jutna eszembe rola...
10/39 anonim válasza:
Nem tetszik különösebben, de nem az én lányomat fogják így hívni.
A Krisztina név tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!