A születendő lányomnak a Miléna nevet adnám nektek tetszik ez a név?
Gyönyörű!!! Ha majd egyszer lányom lesz, én is így nevezem el. :) A Krisztina is nagyon szép.
Azt meg végképp nem értem miért kellene mindenáron magyar eredetű keresztnevet adni egy gyereknek. Pl.: az Anna, Dóra, Noémi stb. sem magyar eredetű nevek, akkor ezek sem jók?
Apám mondta mindig ezekre a nevű gyerekekre hogy: "Biztos exportra készültek":D
Szóval nem, nem tetszik, de sok olyan név van manapság ami nekem csöppet sem tetszik.
Vannak szép magyar nevek is, nekem ezek tetszenek és talán a mai világban sem szégyen így keresztelni a lányunkat, leírom, hátha találsz kedvedre valót: Emese, Hanga, Tímea, Sarolta, Viola, Réka, Lelle, Bíborka
Nem bejövős nálam se.
A krisztinát se szeretem valamiért, de az nagyságrendekkel jobb.
Viszont ahol az egyik gyereknek ritkább neve van, a másiknak meg tucat, előbbutóbb felmerül a gyerekben a kérdés, hogy neki azért van különlegesebb neve, mert ő különlegesebb és jobban szeretitek...? (több családban láttam, csak eszembe jutott. :D)
Nem olvastam végig, lehet írta már valaki, de "Mortal Combat" ugrik be róla, meg Monica Bellucci. :)
(tudom, az Maléna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!