Mennyire gyakori, hogy egy tanár felhívja az orvost az igazolás végett?
Figyelt kérdés
Főleg tesi felmentés mert az van csak nem ugyanazt mondtam az orvosnak és nem ugyanazt a tanárnak majd... szept-okt felmentés2010. okt. 8. 14:37
1/27 anonim válasza:
Ha nem tűnik hamisnak az igazolás, akkor nem szokta felhívni. De ez tanárfüggő.
2/27 anonim válasza:
nálunk sosem fordult elő,hogy tesi miatt felhívták volna az orvost - pedig volt olyan osztálytársam,aki egész évre felmentette magát. Hiányzás miatt hamarabb,de azt is inkább csak ha gyanús a dolog. Persze tanárfüggő is,hogy mennyire veszi komolyan az ilyen dolgokat
3/27 A kérdező kommentje:
Valódi az igazolás az orvosom azt mondta h a tanárom (mondtam a nevét) biztos elfogadja tőle .... csak bennem a félsz h felhívja mert barátnőm is ugyanannyi ideig hiányzott .....
2010. okt. 8. 14:41
4/27 anonim válasza:
Az orvosodat azért köti a titoktartás! Ha fel is hívná a tanár, nem regélhetné neki el, hogy mi a problémád.
5/27 anonim válasza:
Nálam ilyen sosem fordult elő az iskolás pályafutásom során, 14 év alatt.. :)
6/27 anonim válasza:
Az orvost az állapotával kacsolatosan köti a titoktartás,a hiányzás,igazolás közös ügy a pedagógussal!
7/27 A kérdező kommentje:
Hát kis valószínűséget ráokt le h ez bekövetkezik de azért kicsit furfangos ez a nő
2010. okt. 8. 14:48
8/27 A kérdező kommentje:
kis valószínűséget rátok lá*
2010. okt. 8. 14:48
9/27 anonim válasza:
Az igaz, hogy elvileg köti a titoktartás az orvost, de eddig még minden háziorvosom elbeszélte mindenki baját(köztük az enyémet is) mindenkinek. Kistérségben nincs olyan, hogy titoktartás.
10/27 anonim válasza:
Én tesitagozatos osztályba jártam és a térdem miatt egymás után 2 féléves felmentésem volt. A tesitanár, aki ráadásul az osztályfőnök is volt ,felhívta a sportorvost, hogy valóban ő adta-e az igazolást. Be is hívott a tanáriba, amíg telefonált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!