Hogy lesz igazolás? Lányom 8-os ma meg holnap nem megy iskolába, mert még tanul, szombat irásbeli. Viszont nincs igazolás, tud valamit csinálni a tanár? Kettöt igazoltam, egyet tudok, de marad egy igazolatlan napja, mi lesz ilyenkor?
Ha eddig nincs igazolatlan napjai akkor nem lesz semmi komolyabb baj.Meg van adva mennyi igazolatlan után lehet komolyabb eljárások..
De ha olyan a tanár akkor beírja igazoltnak,mint nekem is egyszer kétszer régebben. :)
Eddig 6 napot hiányzott, és volt igazolás, de most nem lesz egy naprol, remélem ez nem olyan vészes dolog !
És köszi a választ.
Egyik megoldás a házi orvos, aztán be lehet írni az ellenőrzőbe mind2 napot és van hogy észre se veszik.
És egy nap igazolatatlannál még úgy semmi nagyon komoly dolog... talán értesítik a szülőt, vagy ilyesmi
Házi orvossal jol vagyunk, ha gond lenne belöle hozzá fordulok, de mi az h 10 ora igazolatlan után van valami ? Kifejtenéd, mert itt a két nap 12 ora, mert 1 napot igazolok, 1 nap 2x6 ora de már az osztály fele sem ment ma meg holnap sokan nem mennek, na nem is ez a lényeg lehet elmegyek a háziorvoshoz !
Köszönöm a válasuokat, amugy azt még meghallgatnám 10 ora után mi is lesz ? Ha nincs igazolás ? Mert érdekel !
Ha csak a magatartása nem jobb hármasnál év végén ? 8.-ba?
Akkor nem érdekel, mire kikapja a bizonyitványt felveszik valahova, azt hittem nagyobb hátulütöje is lehet.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!