Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lesz igazolás? Lányom...

Hogy lesz igazolás? Lányom 8-os ma meg holnap nem megy iskolába, mert még tanul, szombat irásbeli. Viszont nincs igazolás, tud valamit csinálni a tanár? Kettöt igazoltam, egyet tudok, de marad egy igazolatlan napja, mi lesz ilyenkor?

Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 21:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem beszelj az osztalyfonokkel telefonon, vagy a haziorvos, vagy kerdezzel meg mas szuloket is, ok hogyan igazoljak. De mar most a vegen a sulinak szerintem semmi komoly nem lesz belole, plane ha a fel osztaly hianyzik.

Azert jobb, ha tudja az ofo, hogy te is tudsz rola, lassa, hogy tisztak vagytok, nem sunnyogtok.

2009. jan. 23. 01:37
 12/20 anonim válasza:
100%
Szerintem jobb lenne, ha tudnátok igazolni valahogy azt a napot, mert ha megy szóbelizni esetleg, valahova akkor vinnie kell az ellenőrzőjét, és abba beleírják hátura. Legalábbis a mi sulinkban!
2009. jan. 23. 13:21
 13/20 anonim ***** válasza:

A szülő igazolhat 3 iskolai napi hiányzást (Ez teljesen hivatalos megoldás, minden iskolára vonatkozik).

Az ellenőrzőbe csak annyit kell beírni, hogy "gyermekem x.y. napi hiányzását igazolom". Én is kihasználtam ezt minden évben, mikor szükséges volt, nyelvvizsga stb.

2009. jan. 23. 14:38
 14/20 anonim ***** válasza:
5%

Pfff.

És miért nem ment iskolába, azért, hogy két nap alatt felkészüljön a felvételire? Ilyenkor már semmi értelme!

Ha szülő lennék ezt nem engedném meg a gyerekemnek!

2009. jan. 23. 18:51
 15/20 anonim ***** válasza:
83%
Semmi értelme nincs otthon maradnia, már nem tudja megtanulni, amit eddig kellett volna, meg úgysem tanulna egésznap, meg felesleges már! Tudom miről beszélek, 3 éve felvételiztem
2009. jan. 23. 19:07
 16/20 anonim ***** válasza:
86%
egyetértek, úgyse csinálna semmit, felesleges de hát te tudod. Amúgy középsikolákban (Debrecenben legalábbis) elvileg már az első igazolatlan óra után köteles az iskola jelenteni a dolgot a jegyzőnek, akik meg majd valszeg küldenek neked levelet, hogy ejnye bejnye, nevelhetnéd rendesen a lányod. Máskérdés, hogy nekem is van már 1 rakat igazolatlanom és mégse jött még semmilyen levél, szal lehet osztályfőnök válogatja...
2009. jan. 23. 22:27
 17/20 anonim ***** válasza:
igen, 10 óra után már ilyen fegyelmis izé van. Én anno gimiben 2 igazolatlan óra után már osztályfőnökit kaptam
2009. jan. 23. 23:50
 18/20 A kérdező kommentje:

Na irok a fejleményekröl, nem ment két napot tényleg, és nem azért / mint aki irta hogy / ebbe a két napba tanulja meg azt amit eddig nem tanult, azért nem ment, mert arra a két napra teljesen más tantárgybol kellett volna készülni doga miatt, és én ugy gondoltam / mint " jo " szülö / hogy ilyenkor inkább nézzük át eggyütt a matek dolgokat, ami régen volt, nem akarom ecsetelni stb... nem ment, de lesz hálistennek igazolás háziorvos által, és megérte mert jo volt sok mindent átnézni, NEM MEGTANULNI ! átnézni, és ha minden igaz elég jol sikerült, remélem lesz is eredménye, amugy köszönöm a hozzászolásokat !!

Azt amugy hozzáteszem annak aki azt mondta menjen csak suliba, mert nem akkor kell megtanulni , hát nem is de nem akkor kéne a hülye tanárnak kémiábol dolgozatot iratni , mikor felvételi elött áll 2 nappal, én most a tanárt minösitem, amugy igaza van annak aki irta, azt kellett volna hogy menjenek és gyakoroljanak a felvételire !

Ez az én véleményem, de " hál istennek " nem vagyok tanár.

2009. jan. 24. 15:19
 19/20 anonim ***** válasza:
76%
Mi is írtunk előtte dogákat, de ha belegonolsz azokat sem akkor tanulja, főleg ha témazáró! Sőt ez középiskolában csak rosszabb lesz, senki nem fog azzal foglalkozni, hogy mi a bajod. Mi rendezzük idén a szalagvatót, alig van idő másra, de ez a tnárokat nem érdekli, ugyanúgy írunk és felelünk mindennap, sőt még 2 házi dogozatot is ki kell dologzni, ami sok és nehéz is! És mi a felvételi előtt gykoroltunk a suliba!
2009. jan. 25. 09:39
 20/20 anonim ***** válasza:

Háziorvos vagy ofő leigazolja, ha megkéred.

Egyébként nem tudom mit lehet felvételire tanulni? Kap egy feladatsort, nem nagyon lehet rá készülni, szóval felesleges kikérni, mert úgyse fog "tanulni", mert nem tud mit.

2009. nov. 1. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!