Nők, ha a fiatoknak egyedül kéne fát vágni, segít.enétek neki?
Tegyük fel falun éltek és fával tüzeltek és van egy kis erdőtök a telken és úgy lenne csak tüzelőtök hogy ki kéne vágni a fát, haza kéne hordani, összevágni stb.
Elnéznétek hogy a 18-20 éves fiatok ezt csinálja egyedül, vagy segítenétek neki?
Nincs opció hogy ezt meg azt csinálnám, meg hogy hívnák valakit, meg így meg úgy. Igen vagy nem?
15, igen, egy fiatal férfinek az a dolga hogy erőben legyen és hasznosítsa magát, akár tetszik neked, akár nem :D
Na takar aludni, mert holnap korán kell kelned fát vágni.
16, igen, egy öregasszonynak az a dolga hogy a konyhába, fürdőben, egész házban hasznosítsa magát.
Nem rólam van szó, én nem csinálnék ilyet az tuti, azért is írtam ki mert mikor hallottam ezt akkor értetlenül álltam a dolog előtt.
Max, hazahordani segítenék, akkor, ha egyszerre sokat kellene vinni, de vágni nem.
"Nincs opció hogy ezt meg azt csinálnám"
Szóval akkor a válaszom így nem releváns?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!