Nők, ha a fiatoknak egyedül kéne fát vágni, segít.enétek neki?
Tegyük fel falun éltek és fával tüzeltek és van egy kis erdőtök a telken és úgy lenne csak tüzelőtök hogy ki kéne vágni a fát, haza kéne hordani, összevágni stb.
Elnéznétek hogy a 18-20 éves fiatok ezt csinálja egyedül, vagy segítenétek neki?
Nincs opció hogy ezt meg azt csinálnám, meg hogy hívnák valakit, meg így meg úgy. Igen vagy nem?
Édes istenem, konkrétan egy cseppnyi férfiasság nincs már a mai férfiakban, semmi!
Anyuci nélkül már fát sem tudtok vágni?
18 éves vagy, felnőtt ember és ennyire életképtelen?
Ugy kerdezted, hogy anyakent segitenenk-e. Valaszt kapsz, es ha nem tetszik, modosul a kerdes? :D
Egyebkent nem, 20 evesen onallo felnott, meg fogja tudni oldani. 45-50 eves nokent lenne nekem mas dolgom otthon.
Nem módosul a kérdés. Ha nem állítottam semmit akkor nem értem miért kell ezt.
Szimpla kérdés.
De hát ugyan úgy használod te is a fát mint ő.
Akkor te mosnál főznél takarítanál rá?
Favágás nem nőnek való munka. Ha kell meg tudja csinálni, de fizikuma miatt sokkal megerőltetöbb neki.
20 éves, ereje teljében levő férfinek szégyelnie kellene, ha egy 40-50 éves nőt hagyna fát vágni. Ha az anyja, akkor pláne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!