Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szolnatok, h a parotok...

Mit szolnatok, h a parotok egy kozos baratnovel takarittatna ki az otthonotokat, amig ti nem vagytok otthon?

Figyelt kérdés
Elutaztam 3 hetre, es kozben o is elutazott par napra.Van egy macskank, es megkertuk az egyik baratnonket, hogy jojjon fel minden nap enni adni neki, jatszani vele, stb.Viszont kozben a baratom arra is megkerte, hogy takaritson ki nalunk, nem is egyszer.Aztan a csaj hozott meg magaval egy baratnot, akit en nem is ismerek, es egyutt takaritottak a lakasunkban.Szerintetek ez normalis?En kiakadtam tole.
2010. okt. 7. 12:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%

Igen. Egy idegen nem mászkáljon már a házamba, és főleg ne takarítson még ha a barát barátja is.

Meg nehogy már egyedül ne tudjon kitakarítani,

2010. okt. 7. 14:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Hogy őszinte legyek, én is kiakadnék. Ne mászkáljon a lakásomban és a cuccaim között ne matasson idegen!

Még ha jó szándék is vezérelte, akkor se!

2010. okt. 15. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!