Miért nincsen szakmunkás társkereső?
Diplomás, ill kizárólag diplomásoknak való társkereső van. Most mi ez a megkülömböztetés, én ezt nem értem, a diplomás ember az jobb, szebb, okosabb. Netán kevesebb bunkó, iszákos van közöttük.
Vagy a diplomás munkanélküli az több, mint a szakmunkás végzettségű munkanélküli.
Komolyan, nem értem. Nekem ugyan van diplomám, de a barátaim között sok a szakmunkás, ill közép iskolát végzet. És mindegyikük jó, remek ember.
Mi ez a megkülönböztetés, hogy diplomás, vagy nem diplomás. Hová jutott ez a világ.
Kedves Kérdező!
Miért nem emeled ki a kérdést annyiszor, ahányszor a rendszer megengedi? Esetleg megtaláltad a párodat a kiírás óta és már el is felejtkeztél arról, hogy ide visszagyere?
A 2010-es év már igen-igen régen volt. Azóta rengeteg változás történt sok mindenben - az egész világon.
Ha így van - hogy megtaláltad a VÉGLEGESNEK TŰNŐ párodat - akkor további sok boldogságot kívánok Szíved Választottjával! De maga ez a kérdés sok másik embertársadnak adhatna még némi reményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!