Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben az esetben?...

Mit tennétek ebben az esetben? (megcsalás)

Figyelt kérdés

Szóval itthon az a helyzet van már lassan 1 éve, hogy apámnak van egy barátnője. Anyám tud róla, de azóta legalább 2 naponta sír, én abszolút átérzem, próbáltam eddig vigasztalni, apámmal is beszéltem hogy hagyja abba, nem veszi észre hogy ezzel a feleségének és a gyerekeinek okoz lelki fájdalmat?

Apám lassan 60 éves, teljesen eszetlen, amikor anyám dolgozik, akkor ő a barátnőjéhez megy. Anyám nagyon szereti apámat és apám nem akar elválni, ahogy anyám se, de ez így nem mehet tovább, mert már engem is kikészít hogy szinte mindennap sírni látom anyámat. 25 leszek, próbálok itthon anyagilag, házimunkában, tényleg mindenben segíteni szüleimnek, beszélek is velük, de én is majdnem minden este alvás előtt kisírom magam amit napközben próbálok visszafojtani.

Apámat hívni akartam, nemrég volt a házassági évfordulójuk, de nem veszi fel, ma úgy döntött hogy nem alszik itthon (nem első eset), már 2 hónapja nem csinált ilyet, sőt azt is mondta már hogy abbahagyta.

A barátnőjével ő kezdett ki, akinek elvileg még gyerekei is vannak...

A lényeg az hogy itthon se én se anyám már nem bírjuk ezt, anyám ha elválna nem lenne hova mennie, nekem úgyszintén, testvéreim pedig próbálnak kimaradni az egészből, de húgom ugyan azt csinálja kb. mint apám, ő miatta is ki van bukva anyám.

Nem tudom mit kéne tennem, ti mit tennék anyám helyében, vagy az én helyemben. A beszéd nem használ, apám meg képtelen jó döntést hozni.

2023. márc. 11. 20:36
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
85%
21, nem all mindig ketton a vasar. Van, hogy tenyleg semmi ok nincs a megcsalasra megis ezt teszi a masik fel. Tudom nehez ezt elfogadni es elhinni, de leggyakrabban ez is tortenik, nincs indok megis megteszik.
2023. márc. 17. 13:34
 32/33 anonim ***** válasza:
89%

Anyukád biztos nagyon aranyos, meg cuki, meg minden, de én anyaként teljesen elítélem azért, amiért a gyerekeire pakolja rá a terheit. Nekem is közel felnőttek a gyerekeim, de soha nem tenném ki őket annak, hogy engem kelljen pátyolgatniuk, meg a lelki egészségem miatt aggódniuk, pedig ennél tragikusabb dolgok is történtek már velem. A helyedben elköltöznék ebből a közegből, mert egy 25 éves férfinak nem az anyja szerelmi csalódásával kell foglalkoznia.

Ps.: szerelmi csalódás=eddigi anyagi és társadalmi biztonság elvesztése, mert nyugodj meg, harmincéves házasságokban kevesebb a szerelem, mint a matek háziban, ott mindenki a biztonságát siratja.

2023. márc. 30. 10:23
 33/33 anonim ***** válasza:
87%
Szia. Van változás azóta kérdező?
2023. júl. 12. 01:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!