Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ebben az esetben?

Ti mit tennétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Egyik családtagom sajnos elviselhetetlenül viselkedik. Eddig sem volt vele könnyű, mostanában azonban ha bosszút akar állni, akkor megveri a háziállatomat. Feljelenteni nem fogom, és nem is akarom. Háziállatot nem tudom előle dugdosni. Üvöltöttem már vele, meg is fenyegettem, sírtam, semmi nem használt. Nagyon félek, hogy egyszer halálra veri.

Költözés az én részemről lehetséges, de albérletben akkor nyomorogni fogunk, ami nem biztos, hogy nekem ennyire fiatalon jót tenne,nem vagyok még 20 éves sem.

Vélemenyek, ötletek??

Köszönöm a segítséget :)

2018. júl. 31. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Úgy megverném hogy beszarik. Mit képzel ez?! Te meg hagyod?
2018. júl. 31. 11:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Akármennyire nehéz lenne, én a költözést javasolnám.

Nem tudom, kiről van szó, szülőről, nagyszülőről, testvérről, de aki így viselkedik, azzal akkor is nagyon rossz lehet együtt élni, ha nincs háziállatod, akit féltesz tőle.

Arról nem is beszélve, hogy az ilyen emberből simán kinézem, hogy ha agyonverte az állatodat (tehát többé nem tudja kínozni), akkor majd téged fog verni.

2018. júl. 31. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:

- Költözés. Nem muszáj egyedül. Lakótárssal olcsóbb lenne.

- Más rokonhoz költözés, ha lehetséges.

- A háziállat elajándékozása egy normális helyre.

2018. júl. 31. 11:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Megverni nem lennék képes. Sajnos tudnék komoly károkat okozni, és ahogy 2. válaszoló írta, lehet hogy én is kapnék rendesen. Arra en is gondoltam, hogy elajándékozom valakinek, de imádom, nagyon régóta velem van, éppen ezért őt bántja, mert tudja hogy nagyon sokat jelent nekem. ( Szerintem féltékeny is, hogy előrébb helyezem az állatot mint őt. - Ezután a viselkedés után ez teljesen egyértelmű)
2018. júl. 31. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:

1. Miért akar bosszút állni? Ha tudod, akkor a kiváltó okot meg kellene szüntetni, és volt probléma nincs probléma

2. Esetleg beszélni vele, mi a probléma?

3. Mit vétett ellene az a szegény állat, ezt meg kellene tőle kérdezni

4. Milyen állatról van szó? Mert a kutya az előbb-utóbb harap, a macska is....

Nyilván az sem mindegy, milyen családtag? AZért nem mindegy, hogy apád, vagy testvéred, vagy nagybácsi :D

Ha van lehetőség, költözz. Az erőszak nem old meg semmit.

2018. júl. 31. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!