Mit tennétek ebben az esetben?
Ha véletlenül nem tudja eladni, legalább lesz egy traktorotok, és el tudtok járni szántani. Nézz utána, milyen tanfolyamra vagy végzettségre lesz szükség.
2020. jún. 1. 18:26
2/18 anonim válasza:
Nézzetek utána közösen,hogy mennyit ér egy olyan traktor. Mert ha tényleg éri a 2 millát,és van is rá kereslet akkor nem ldnne hülye ötlet. De nyílván arra is számolnotok kell,hofy lehet nem lesz egyszerű munkát találni.
2020. jún. 1. 18:26
3/18 A kérdező kommentje:
Utananeztunk. Ez egy Mtz traktor de pontos típust nem tudok mert a hölgy tulaj volt otthon és a részleteket meg sem beszélte mert neki kell a traktor! 4 éve nem is üzemel. És nem foglalkoztunk mi sosem mezőgazdasággal. Csak most kitalálta hogy 2 millióért eladja. És kérdem én hogy ki fog traktort venni??? Falusi vagyok én is de létezik olyan ember aki traktort vesz 1-2 millióért? Ez nagy üzlet? És ha senki sem fog rá jelentkezni?
4/18 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem leirni hogy jófogáson van 450 ezertol 2 millióig. De ő úgy csinál mintha értene hozzá pedig nem. Hogyan akadályozzam meg ezt? :(
Szia
A férjed a saját pénzén vegye meg. Megmondod neki, hogy te egy vasat sem adsz bele, mivel mostanság másra kell a pénz.
2020. jún. 1. 18:39
700 ezretek van. Ha csak ennyitek van, akkor az elég minimum 5 hónapra ha nem éltek szűkösen, ha összehúzzátok a nadrágot, akkor sokkal tovább is.
Ha nem hülye, akkor tényleg megér annyit, és minimum dupla annyiért el is fogja adni.
Nem értem, mire fel ez a félsz. Ha 700 nem elég, akkor kétszer ennyi sem lesz. Vagy ti egy évig munka nélkül akartok lenni és felélni majdnem másfél milliót?
Gondolj bele egy kicsit. Ha tényleg csak ennyit kellett elmondani, smit elmondtál, én mellette állok. HA nem hülye, akkor ez egy gurva jó üzlet.
2020. jún. 1. 18:41
Bár igazam van minden szavamban, a további írásaidból kiderült, hogy a párod hülye. Mond meg neki, hogy ami x-4x áron van fent, azt ha ennyire fos állapotú, nem 4x áron fogja eladni. Ez ostobaság.
2020. jún. 1. 18:43
Közlöd vele, hogy ha megveszi, beadód a valopert.
2020. jún. 1. 18:54
És kérdem én hogy ki fog traktort venni???
Hát, nem csak a férjed hülye, szóval beeshet egy balek.
2020. jún. 1. 19:02
Ha a saját pénzéből veszi,akkor miért ne?
Azt vesz amit akar
2020. jún. 1. 19:32
Kapcsolódó kérdések: