Ti mit tennétek ilyen esetben?
Szerintem apukád meg tud tanulni megcsinálni egy tojást. Nálunk is van a közeli családban a te szüleiddel egykorú ápolásra szoruló édesanya és képzeld, a férfiak is tudnak főzni és takarítani.
Ha maradsz, akkor 60 éves korodig maradsz. Ugye most először anyukád miatt, aztán nagymamád miatt, aztán ha ők már nincsenek akkor szegény apukád egy tojást sem tud megcsinálni és 50 évesen is egyedül leszel.
Ülj le apukáddal és mondd meg neki, hogy el akarod kezdeni az életed. Közöld vele, hogy elkezdesz munkát keresni és segítsen kitalálni, hogy hogyan oldjátok ezt meg. Ha jól értem, akkor anyukád nagyrészt önálló és magára lehet hagyni nap közben, szóval nyugodtan lehet állásod és életed. Nehogy már azért ne menj sehova, mert akkor senki sem fog takarítani.
Ugyan kérlek. Mi az, hogy egy felnőtt ember, azaz az apád és az öcséd képtelen lenne magát ellátni?
Ezt te sem gondolod komolyan.
Menj éld az életed és lépj ki ebből az áldozat vagy mártír vagy nem is tudom milyen szerepből.
Egész életedben másokat szolgálsz, felnőtt kanok élősködnek rajtad, mert kaját nem képesek csinálni, te meg lassan elhervadsz, elfonnyadsz, gyerektelenül, egy jót sosem szexelve...
Ezt akarod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!