Túlérzékeny vagyok, kivagyok idegileg, mindenen elsírom magam, más is van/volt így? Mit tehetnék? :' (
Figyelt kérdés
Az utóbbi pár évemben "hatalmasodott" el rajtam ez az egész...Mindenen elsírom magam, gyengének érzem magam.Nincsenek barátaim, vagyis 1 van, de nem sokat találkozom vele.Egyszerűen nem érzem magam képesnek semmire...barátkozások, ismerkedés terén nincsenek sikereim.Mindig is lenéztek és leértékeltek szinte mindenütt...ritka ahol nem.És néha annyi érzelem összegyűlik bennem, hogy csak sírok és sírok.Nem tudom hogyan tudnék kicsit változni...más is van/volt így?Mit tehetnék?2010. okt. 6. 00:10
11/30 A kérdező kommentje:
azzal még nem oldok meg semmit...nem tudnék, és nem is szeretnék még egyenlőre elköltözni:)
2010. okt. 6. 01:01
12/30 anonim válasza:
szia!
Hogy ha szeretnél, valakivel beszélgetni akkor írj egy privát üzit és megadom az msn-en címemet. :)
22/f (<- minden hátsó szándék nélkül, tényleg csak segíteni szeretnék én is állandóan, pesszimsta megrossz kedvű voltam:) De a _nagyon_sok_ munka megoldotta nincs idő hülyeséggeken agyalni.)
13/30 A kérdező kommentje:
köszönöm:) küldtem az üzit:)
2010. okt. 6. 01:19
14/30 anonim válasza:
Hát sztem, meg ha jól megrakná vki a puttonyodat, akkor egyből más színben látnád utána a világot :D:D
Tapasztalatból mondom.
15/30 anonim válasza:
Nincs önbecsülésed,és tartásod,de határozott se vagy sztem!Ezeken kéne dolgozonod hogy megerősitsd és igy nem lennél ennyire érzékeny,mint most!Persze tudom a lányok érzékenyebbek,mint mi fiúk,de annyira nem lehet egy lány se mimóza,hogy mindenhol lenézik és leértékelik...:/Ki kell kőkeményen magadért állni,mert sajnos olyan világban élünk,hogy eltapossák az embert,főleg amelyik gyenge:(
16/30 A kérdező kommentje:
de az én problémáimat nem...:D nem írtam le mindent...és nem párkapcsolati problémáim vannak, hogy az kelljen...:D
2010. okt. 6. 01:35
17/30 anonim válasza:
ma 01:33
Hallottam már olyan nőről aki üti vágja a hapsiját, és társaságban is hangosan fingik, plusz még fel is vállalja!
Ennyit az elméletedről..
18/30 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedves válaszokat:) igen...tudom, hogy nem szabad mimózának lenni, mert akkor "eveszek" a világban, ezért is kértem tanácsokat azoktól, akik tudnak adni, mert szeretnék ezen változtatni:)
2010. okt. 6. 01:39
19/30 A kérdező kommentje:
*elveszek:D
2010. okt. 6. 01:39
20/30 anonim válasza:
Hát te aztán nagy megmondó vagy itt látom 63%...,lol:D
Hát az ilyen nőt amit te itt felhoztál példának szét kell b..szni!Kb. ennyit az elméletedről:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!