Idegileg tönkre fogok menni mit csináljak?
Az egy emberi szokas, hogy mostansag a lakasban talalkoznak a ffiatalok, de nem minden ember, tehat ezt megtudod oldani az otthonodon kivul is. TEhat programot beszeltek meg, es ott talalkoztok pl., nem feltetlen kell, hogy hozzatok menjenek a baratok, foleg, ha nincs is erre lehetoseg.
A foldon nem tudsz aludni? nagyon jo osszehajthato matracok vannak, vagy pedig halozsak, es kenyelmes is! Ezt probald meg, es akkor mar megszabadulnal a halotarstol is.
Ausztriaban...
De a legnagyobb problemam nem az,hogy nem jöhet fel a haverom hanem az,hogy lelkilek terrorizal apam.Mondtam en,hogy az lesz majd,hogy a földön fogok aludni mert en ezt mar nem birom ki tovabb.ez annyira borzaszto es szegyen.nincs nyugalmam akarhova megyek a lakasban valaki ott van !!!
Örülj annak hogy VANNAK barátaid.
Amúgy ahogy más is írta máshol is tudtok találkozni.
Fezsültség levezetésre sportolj és rajzolj és gondolj arra hogy meg fog oldódni.
Először is próbálj megnyugodni és gondolkodj, hogyan teheted jobbá az adott körülmények között a sorsodat. Őket nem tudod megváltoztatni, kár lázadni,neked lesz nehezebb.
Suli után menj könyvtárba tanulni,olvasni, ott a barátaiddal is találkozhatsz és beszélgethetsz a büfében egy finom étel/ital mellett mondjuk, és nem is züllesz el. A tanulás fog kihúzni a sz..rból.
Nálam ez jött be a legjobban. Most már egyetemre járok, független vagyok, dolgozom is mellette és nem mentem tönkre.
20/F
Sajnálom :(
Próbálj meg leülni a szüleiddel, és őszintén megbeszélni, mi a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!