Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegileg tönkre fogok menni...

Idegileg tönkre fogok menni mit csináljak?

Figyelt kérdés
Pár éve külföldre költöztem a családommal és most egy kis lakásban élünk már jó pár éve és az agyamra megy,hogy anyukámmal kell egy ágyban aludnom,apám munka nélküli aki egész nap a tvt nézi és álandóan lelkileg bánt,mindig megy a veszekedés,a suli tök nehezen megy és a testvérem mindig zavar.a barátaim nem jöhetnek fel a lakásunkban mert rossz a lakás.és még sorolhatnám.sokszor sírok mert nincs senkim..ez normális szerintetek?mit csináljak szerintetek? 16f
2011. okt. 11. 20:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
csajok?
2011. okt. 12. 00:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Elsö voltm.

Azért kérdeztem hogy hol laksz mert én is külföldön élek(Bécs) ès a szülöi munkaközösség vezetöje vagyok az 5.-ik osztályosoknál.Ha végképp nem bírod otthon,nyugodtan fordulhatsz a Jugendamthoz,ott segítenek.Mehetsz Krísenzentrumba,nem akarlak rábeszélni,de tényleg nem rossz

hely.Fiam osztályából is bement egy kislány magától,otthon sz@rtak rá a szülei. Ha kell segítség írj privit.Ha nem most, bármikor segítek ha szükséged van rá!

Egy anyuka.

2011. okt. 12. 07:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó elötti válaszoló:Nincsenek csajok addig nem is merek egy barátnőt keresni ameddig ilyen körülmények között élek.2 éve nincs már barátnőm mert amikor volt akkor is apa lecseszett engem amikor találkoztam vele és el akarta zavarni.Második válaszoló: Nagyon hálás vagyok az ajánlatodnak!Tegnap este erről veszekedtem apával és most jelenleg meglátjuk mi lesz.De ha rosszabb lenne a helyzet akkor írhatok? köszön szépen még egyszer a válaszokat.
2011. okt. 12. 13:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Persze hogy írhatsz,bármikor.

Egy anyuka

2011. okt. 13. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!