Nagyon kéne már a segitség, ebbe fogok tönkre menni idegileg?
Kicsit hosszu a történet de megpróbálom érthetően összefoglalni.
21 éves lány vagyok a párom 30 és már 4 éve együtt élünk és már a babatervezésen vagyunk ugyhogy nagyon imádjuk egymást,csak nem olyan egyszerüen jön a baba,meddőségibe járunk velem van a baj.:(
De most nem ez a lényeg.A párom volt barátnője aki az én osztálytársam volt állandóan zaklat vagy engem vagy a páromat falun lakunk és ráadásul ő is itt lakik és nincs olyan hét hogy ne találkoznák ő állandóan rólunk kérdezget a közös ismerősöktől irogat az interneten stb...Engem nagyon idegesít a páromat meg az idegesíti hogy én ezzel foglalkozok csak az a baj hogy már nagyon nehéz megállni hogy mondjuk ne irjak neki vissza vagy stb...próbáltam már ugy tenni mintha nem is érdekelne de ugyan ugy csinálja a hülyeségét..már nagyon kivagyok miatta.Várom a tanácsokat és véleményeket.köszönöm
vegyél egy baba-mama magazint, hordd magadnál, és látványosan olvasgasd amikor összefuttok. Hadd egye meg őt a penész és az írígység.
Amúgy én szívem szerint az ilyen embert nyilvánosan megszégyeníteném úgy, hogy még a szobájából se legyen kedve emberek közé menni, dehát ez sajnos nem megoldás.
Azt honnan tudod, hogy érdeklődik utánatok? És miket írogat?
Vannak közös ismerősök és azok mondják folyton hogy rolunk kérdezősködik stb...Már annyiszor beszéltem vele nyégyszemközt de nem ért semmit!!:(
Lehet hogy tényleg a páromnak kéne vele beszélnie,bár mikor ki mondom a nevét és beszélni akarok róla a falra tud tőle mászni és mindig ezen veszünk össze.Sajnos ez a csaj nagyon kicseszett vele anno mert 300ezer ft-ot költött rá csak ruhákra stb.. megycsalta.ugyhogy nagyon utálj.Hát nem tudom mit kéne tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!