Mit tegyek, ha ilyen apám van? Már idegileg teljesen kikészít.15/L
Beszélgess anyukáddal, hogy talán el kellene válnia.
Ő úgy is jobban átlátja, hogy mik a lehetőségek.
Kamasz vagy.Semmi nem jó neked.Magadtól írod,hogy ordibálsz vele,és neked nem tetszik az,hogy nem tetszik neki.Igaz előtte azt írod,hogy te egy ártatlan ma született bárány vagy,de utána meg az ellenkezőjét állítod.
Idővel rájössz,hogy fail vagy:)
Na az intézetet végképp elfelejteném. Két közvetlen szomszédom is egy gyermekotthonban dolgozik holt idegek mindketten.
A kölykök 85%-a egy félresikerült,kezelhetetlen állat ha odakerülsz az egy szem apád helyett egy falka félresikerült kölyök fog csesztetni.
Egy ötletem van. Akármilyen nehezedre is fog esni engedd el a füled mellett amit mond. Egyiken be másikon ki.
Az én anyám is nehéz természet mindig üvöltöttünk egymással aztán egyszer csak elkezdtem nem figyelni rá. Visszavonultam a saját kis világomba alig szóltam hozzá fejemre tettem a fejhallgatót és azóta nyugi van. Ritkán veszekszünk. Van még 3 éved a nagykorúságig keresel valami munkát meg mellékest és lelécelsz egy társbérletbe amíg nem találsz valami jobbat. Nem lesz ez így örökké. Nem ér az egész annyit hogy egy ilyen lehetetlen ember miatt tönkremenj. Te csak magaddal meg a jövőddel foglalkozz ne is figyelj oda rá mert a visszavágás csak olaj a tűzre. Ha nem adsz neki fogódzkodót akkor nem tud visszavágni nincs vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!