A férjem viselkedése már teljesen kikészít idegileg. Tényleg az lenne a legjobb megoldás, ha elhagynám?
Ne hagyd el,mi lenne ha egy pszichologust felkeresnél?
Az én szomszédomban rendszeresek voltak a bajok,hetente jàr ki egy nagyon jo pszichologus.aki oldja a feszültséget.
Ezt làtom a legjobbnak,de majd gondolom sokan irnak neked még több tanàcsot!
Sok sikert!
SZIA!
Már bocsi,de nem is melózik a férjed?A te nyakadon él?Azért ez már több a soknál.Meg mindég öngyilkossággal fenyegetőzik?Akkor azt sosem fogja megtenni!!!!!!!!!
Én már bizti nem maradnék vele.Hány évesek vagytok?Gyerköcötök van?Te még tanulsz is a munka melett?Az ilyen embereket,mint te megkellene becsülni,és nem bántani.Meg még fizikailag is bánt????Szerintem a férjed egy kicsit agybajos és gyóggyitani kéne magát.Bizti,hogy depressziós.Te meg NE HAGYD MAGAD állj a sarkadra.Mondd meg neki,hogy változtasson a saját életén vagy viselkedésén,álljon munkába(nem tudom milyen álom melóra vágyik,talán orvos????)vagy ha ezt nem teszi meg akkor meg hagyd a francba.Szóval ÉN ilyen ember mellett nem tudnám leélni az életemet.De ez a TE döntésed....
Mindenképpen orvos!
Ha nem pszichologus,akkor pszichiàter!
Persze hogy nem akarja,a betegek 90%-a elutasitja az ilyesféle segitséget.
De csak ez hozhatja rendbe,ahogy olvastam a soraidat.
Késöbb még lehet hàlàs is lenne érte!
Na pfff.. Annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy nyugodtan hagyja a francba hát gratulálok. Ha neked ennyit érne ér egy ember, akivel évek óta együtt vagytok. Aztán mi lesz, ha véletlenül tényleg öngyilkos lesz, kedves kérdező? (ha ott hagynád) Éveken keresztül sajnáltatni fogod magad, hogy te lebeszélgetted meg minden, közben meg itt a neten dumálod őt ki, meg mindenféle agyi betegnek nevezed.
Egyébként meg vannak ilyen emberek, ez nem szihológiai(bocsi:P) eset, hanem ilyen a viselkedése.. Érdekes, hogy minden ilyen kérdésre azt mondja mindenki menjetek szihológushoz, de értelmes választ nem tudnak adni..
10:15-ös!
Én voltam az elsö,aki ajànlotta a pszichologust,szerinted nem helyesen.
Na akkor légyszives ird meg,hogy te mit tanàcsolsz!
Ide jössz,és kiosztol mindenkit,de ta magad vagy az,aki semiféle tanàcsot nem adott.
Termöszetesen abban igazad van,hogy nem szabad elhagynia a pàrjàt(én is ezt irtam)de azon kivül,te semmit nem irtàl.
Szoval szerinted hovà,ha nem pszichologus,vagy pszichiàter?
Vagy szegény kérdezö hagyja a dolgot folyni magàtol?
Hàtha egy nap tényleg igy okoz majd magàban kàrt?
Nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!