Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Édesapám beteg, viszont én...

Édesapám beteg, viszont én küldön kaptam állás, nem akarja hogy menjek, azt mondta itt keressek állát, de azt már levan beszélve, fogalmam nincs hogy mit csináljak Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

2023. febr. 13. 07:04
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező ügyesen kikerülte a kérdést, amit többen is feltettünk neki, hogy milyen álláról van szó, valami egyszerű betanított munkáról vagy élete nagy lehetőségéről. Mivel erre nem válaszolt gondolom az előbbi eset az igaz, így nem kérdés, maradnia kellene.
2023. febr. 13. 18:53
 32/39 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, én közel egy évig ápoltam nagypapám. Szintén daganat. Mikor kitört a háború, azonnal mentünk útlevelet csináltatni. És bár azt mondta, hogy nem akar menni, de mivel tudta, hogy nélküle meg én nem mennék, ezért összeszedett ő is egy táska cuccot, hogy ha menni kell, hát megyünk. Sajnos január közepén elment. Én szinte folyton mellette tudtam lenni, akkor is, amikor elment. Tehát nem egyedül halt meg, fogtam a kezét 🖤.

Én nem tudtam volna itthagyni egyedül, pedig Ő nem várta el, sőt, mondta is, hogy ne láncoljam le magam.

De mostmár amint összeszedem magam, megyek ki.

2023. febr. 13. 21:28
 33/39 anonim ***** válasza:
95%

"Talan ezt csak nem azert mondta, mert egyszeruen mas eszkozt nem lat arra, hogy az utolso par honapjaban a sajat gyereke torodjon vele?"

Aha, mert ha külföldön él, akkor nem törődik vele. Mert a törődés csak és kizárólag az lehet, ha ott u, me,,ette 7/24-ben és sorakozik, hogy jaj apa milyen xar neked, jaj lehet hogy még fogsz halni. Ugye?

2023. febr. 14. 07:20
 34/39 anonim ***** válasza:
36%

33, szerintem soha ne kelljen átélned, hogy egyedül jársz kezelésre, hogy senki nem hoz egy pohár jeges vizet, mikor a beled kihányod egy kemo után. És igen, én pl vagyok olyan gyarló, hogy ez a gondokodás jobban esik egy családtagtól, mint egy idegentől.

Kinek mi a törődés, ugye. Nekem nem a pénz, amikt esetleg küld, hogy ápolóra költsem...

2023. febr. 14. 07:28
 35/39 anonim ***** válasza:
95%

34!

Ott a felesége.

2023. febr. 14. 07:45
 36/39 anonim ***** válasza:
71%

Talan ezt csak nem azert mondta, mert egyszeruen mas eszkozt nem lat arra, hogy az utolso par honapjaban a sajat gyereke torodjon vele? - jaj, ezzel nekem is jöttek, meg jött a felkötöm magam, ha mész.

Oké bmeg, SZIA, amikor erre járok, benézek. Ennyi. Hogyha leülünk és megbeszéljük, hogy nem várhatnék-e még 2-3 hónapot, hátha javul az állapota, akkor oké, persze, megfontolom.

Így, hogy konkrétan kizsarolta volna - na, menj a fenébe, bocs.

2023. febr. 14. 09:43
 37/39 anonim ***** válasza:
62%

Ha rákos, könnyen lehet, hogy nincsen neki sok hátra, maradj inkább. Ha egyszer felvettek valahová, máskor is felvehetnek.

Bánni fogod később, ha nem teljesíted az utolsó kívánságát egy szaros munkahely miatt.

2023. febr. 14. 22:43
 38/39 anonim ***** válasza:
65%
Mi történt azóta kérdező?
2023. szept. 9. 10:03
 39/39 anonim válasza:
57%
Vidd ki őket is külföldre magad mellé, szerintem ez talàn jó lehet.
ápr. 6. 07:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!