Mit tennétek a helyemben, melyik állást válasszam?
Párommal jelenleg panelben lakunk.
Messze dolgozom, kb. Másfél óra, olykor max. 2 óra nekem az út.
Féléve dolgozom itt, határozott az állásom.
A lakóhelyemen álláslehetőséget kaptam, így felmondtam.
Szerződést még nem írtam alá sajnos úgy, mert nagyon megbíztam a helyben.
A házunkkal szemben lenne a munka.
Azonban sajnos mikor mentem megbeszélésre bejelentették, hogy kiraktak a telephelyre, ahova én nem mennék szívesen, mert inkább akkor maradok a helyemen. Kiderült, hogy azért nem mehetnék a központiba, mert ott most kevés az idős, sok a fiatal és inkább oylat választanának, aki nem tervez családalapítást.
Mi most házasodtunk, szeretnék családot nyilván, én ezt ott nem mondtam.
Igazából mondtam, hogy ez nem fer, hogy mást ígértek.
Határozatlan lenne az állás viszont.
Utólag felhívott a volt főnök, hogy sajnálja, hogy becsapott az új főnök és nem szólt, mert akkor nem mondtam volna fel.
És azt mondta, hogy ő elintézi nekem hogy a központba juthassak.
Jelenleg vegyes èrzelmeim vannak.
A jelenlegi főnököm tán visszavenne, de már nem biztos, hogy megbízna bennem.
Jelenleg ugyebár a felmondásomat töltöm.
Határozott is a munkám és így már ezek után nem biztos h áttenne határozatlanra, amit viszont szeretnék.
A telephelyre tuti nem mennék, csak a helyibe, ahova eredetileg akartam. De azt gondolom, hogy így, hogy be akartak ugratni és kitenni és nem mondták el nekem ez szerintem szemtelenség volt nagyon. Akkor nem mondtam volna fel, mert a helyemet szerettem, ahol vagyok most.
És ha a régi főnök be is tenne, mert ő csak 2 hónapja mondott fel, lehet kb. Kiutálna mindenki.
Párommal beszélgettünk és felvetődött egy 3. opció. Beszéltük, hogy ő leginkább a szülőföldjén lenne boldog lakni. Én is szeretek ott lenni. Aztán hosszú távon eltudnánk képzelni ott, csak házra nem lett volna pénzünk.
Ott is van egy állás lehetőség.
Egyebként én konyhás vagyok:) Tehát mindenhol ezzel foglalkoznék.
Beadtam, de kiderült, hogy jelentkezett 1 valaki oda, aki nem oda valósi.
Viszont mondta a munkáltató, ha én ott laknék szívesen a jövőben, akkor nekem jobban örülne, de csak 18.-án tud választ adni, mert akkor lesz az összeülés ezzel kapcsolatban. Probléma az, hogy odaköltöznénk, de nincs 1 eladó ház sem. Párom szüleinél tudnánk lakni, csak nem tudom, hogy az jó lenne -e, hisz már összeszoktunk és nem tudom mikor lenne valahova ott ház eladó.
Egy házat tegnap megnéztünk, az az 1 lehet eladó lesz. Azt mondta a nő, hogy sajnos lehet még sem most hanem csak pár év múlva.
Úgy vagyok vele ha 1 évet dolgoznék és utána terhes lennék albiba vissza tudnánk menni és elöbb utóbb lenne szerintem ház. Ez egy falu.
Az itteni állásra már lényegében kb. Ma várjak vissza a válaszom.
Jelenleg már nem tudom mi tévő legyek.
Kicsit zavaros, hogy most a régi vagy az új helyen kellene a központ helyett máshova járni.
A szomszéd helyett kellene az új helyen messzebbre menni?
Egyébként az sem világos, hogy tudtál felmondani egy határozott idejű szerződést, mivel azt csak alapos indokkal lehet megtenni a lejárat előtt...
Jó hosszat írtál.
Ha a szülőföld a vágyatok, menjetek oda. Ott is van albérlet gondolom.
Nem ez egy falu. Ott nincs albérlet!
Decemberben járna le a határozott szerződés.
A velem szemben lévő munkát pályáztam meg, de kiakarnak tenni egy másik telephelyre.
De felmondtam. Elengedtek, 1 hónap után mehetek közös megegyezéssel.
Most ebből lesz később problémám vagy én ezt nem értem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!