Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyiket válasszam? Ti mit...

Melyiket válasszam? Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van ellenem egy koholt vádas büntetőeljárás folyamatban, és pont itt is a kulcsa az egésznek, mivel egy jó összeköttetésekkel rendelkező, lóvés ember, eddig is zsebre tett mindenkit. Evidens az ártatlanságom (egy bizonyos érdek miatt csinálta), de emiatt csak úgy jöhetek ki ebből jól, ha Strasbourgig viszem az ügyet, mert nálunk esélytelen ezek miatt.

Eközben van egy baromi jó állásajánlatom Belgiumban, na de ha elmegyek, akkor azt csak úgy lehet, ha beismerem h oké ám legyen, bűnös vagyok azt ba--átok meg, na de mégse akarnék a semmiért vmi büntetést kapni.

Mit csinálnátok a helyemben? Melyiket válasszam?

(a naiv válaszolók kíméljenek kérem, sajnos pontosan megtapasztaltam, mit jelent, ha vkinek befolyása van megyei szinten is, jóformán még a §-ok is átíródnak, de legalábbis másképp értelmezendő, ha az neki úgy jó,, ennyi)

szóval mit tennétek a helyemben? hagyjam a frászba ezt a kócerájt azt legyek bűnös vagy harcoljam ki az igazam, na de azzal ugrik a munkám is?

2016. júl. 26. 23:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk mivel vádolnak így nem tudjuk milyen büntetést kaphatsz . Ha csak szimpla pénzbüntetés amit még kibírsz hagyd a csudába és indulj külföldre . Egyébként Belgiumból is perelhetsz nem kell ahhoz Magyarországon lenned csupán kissé több utánajárás kell.

Vannak az életben olyan dolgok amiket el kell engedni és vannak amiket nem szabad hagyni ! Mivel sok mindent nem árultál el így nem tudom ez melyik kategóriába tartozik ...

És egyébként ne hidd azt hogy mert lóvés könnyen megnyerheti a pert , nem egy lóvés hitte már magáról hogy pénzével megvehet mindent ... vannak azért becsületes bírák , ha kifogsz egy jó ügyvédet és bizonyítékaid is vannak akkor nem látom akadályát a pernek ...

2016. júl. 27. 01:06
 2/2 A kérdező kommentje:

hát tudod, azt mondom bár így lenne, de sajnos volt szerencsém már megtapasztalni a magyar realitást a becsületes bírákkal kapcsolatban ... persze foghatok ki fehér hollót, ez igaz, de most kockáztassak?

több infót meg bocs, de így nyilvánosan nem mondhatok, annyi h eleve a per is amiatt folyik, mert az illető érdekeiben álltam és egyszerűen nem tud hogyan eltenni az útból már, így próbálkozik, ahol tud (most éppen feljelentett, és összehordott pár valósnak is beállítható bizonyítékot). hát fene tudja, nehéz döntés, nyilván én is hagynám a frászba, de az meg a másik, hogy ne már a semmiért ítéljenek el, még akkor se, ha Magyarországon vagyunk.

2016. júl. 27. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!