Ha diákigazolványt szeretnék igényelni, és időpontot kell foglalnom az okmányirodában, akkor melyiket válasszam? (lent)
Figyelt kérdés
egyéni vállalkozó ügyek
lakcímigazolvány ügyek
személyazonosító igazolvány ügyek
Csak azokat írtam ki, amelyek lehetségesek, de ezeken belül sincs konkrétan diákigazolvány.
2013. szept. 6. 14:15
1/8 anonim válasza:
Nem is fogsz találni,mert nem ott igényled.
Iskola tanulmányi osztályán kell diákigazolványt igényelned,és vinned kell egy fényképet is,igazolványkép méretűt.
2/8 anonim válasza:
személyazonosító igazolvány ügyek, ugyanis a SZIG-esek fotóznak és készítik el az adatlapot is
3/8 anonim válasza:
Első: ne válaszolj olyan kérdésre, aminek a témájában egyáltalán nem vagy jártas...
A másodiknak igaza van. Személyigazolványosat válaszd, mivel sajnos diákos ügyintézésre konkrétan nem lehet időpontot foglalni.
4/8 anonim válasza:
diák vagyok,van diákigazolványom,tanulmányin kellett mindigis igényelni
5/8 SzilKa válasza:
4-es, tavaly (vagy tavalyelőtt) óta már nem a TO-n kell megigényelni, megváltozott az eljárási rend.
6/8 anonim válasza:
Akkor nálunk erről nem tudnak,idén tavasszal (2013) kellett újaz csináltatnom,és ott csináltattam.Egyetemi diák.
8/8 anonim válasza:
bármelyik okmányirodát választhatod, országos hatáskörű ugyanúgy, mint a személyi csináltatása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!