Aki mostanában igényelt diákigazolványt, annak mennyi idő volt amíg kiküldték?
Figyelt kérdés
A télen elvesztettem a diákomat. Február elején bementem az okmányirodába elintézni, azt mondták, majd küldik. Nos, azóta is küldik, engem pedig már harmadjára akarnak megbüntetni a bkv-sok, volánosok, hogy miért nincs diákigazolványom. Nektek mennyi idő volt amíg megkaptátok?2012. máj. 21. 20:46
1/5 anonim válasza:
Én szeptember elején adtam be, és körülbelül decemberben jött meg...amúgy meg igényelj ideiglenes diákot. Egy igazolványképet kell vinni hozzá, a suliban megcsinálják, kb 400 forintot kell érte fizetni.
2/5 A kérdező kommentje:
Adtak a suliban egy nyomtatott A4es papírt, ami igazolja, hogy iskolába járok, de az ellenőrök folyton belekötnek. De azért köszi a választ.
2012. máj. 21. 21:18
3/5 anonim válasza:
Hát kb. ősszel fogod megkapni, hála a k*rvára megszervezett új rendszernek.
4/5 anonim válasza:
Barátom április elején igényelt új diákot. Most nem adtak ideigleneset, hanem az okmányiroda (igen már ott kell igényelni) az igénylés után 2 héttel küldött postán egy A/4-es papírt, hogy készül a diákigazolvány, addig meg ez jogosít utazásra.
A neten ( [link] ) meg a ki számodat beütve megtudhatod, hogy hol áll az igénylésed (jó ideig csak feldolgozás alatt).
5/5 anonim válasza:
Mondom, igényelj ideiglenes diákot. Ne A4-es papírokat, mert abba tényleg belekötnek, a kis iskolalátogatási papírokba is. Ki KELL adniuk. A suliban a titkárságon megcsinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!