Melyiket válasszam: gyógytornász vagy gyógypedagógus?
Figyelt kérdés
Elsősorban az érdekel, hogy melyikkel lehet könnyebben elhelyezkedni. Nem tudok dönteni, mindkettő nagyon nagyon tetszik, örülök, ennyire le tudtam szűkíteni a listát. Voltam gyógypedagógus és gyógytornász óráján is, beszéltem mindkettővel, de egyszerűen nem tudom melyik tetszik jobban, egyik nap ez, másik nap az. Ezért érdekel most mások véleménye is.2012. jún. 26. 08:50
1/6 anonim válasza:
Igazából egyikkel sem könnyű az élet...
2/6 A kérdező kommentje:
Nem is az a cél.
2012. jún. 26. 10:48
4/6 anonim válasza:
gyógypedagógiára jóval több pont kell mint gyógytornára... szerintem megjelölheted mind2 szakot, előre írod a gyógypedagógiát, utána meg lehet, hogy majd mégis a gyógytornászatira vesznek fel....
Gyógypedagógiának ugye több ága van, attól is függ mennyire piac képes szakirányt választasz majd. Nekem gyógytornász ismerősöm van, ő kórházban és vállalkozóként is dolgozik (magán órákat ad), nagyon jól megél vele.
5/6 anonim válasza:
Én gyógytornász szakot választottam. Nem bántam meg!
6/6 anonim válasza:
Gyógypedagógia, csak azért mert nekem akkor több esélyem lesz a gyógytornászra. :D
Na viccen kivül amelyik jobban érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!