Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Édesapám beteg, viszont én...

Édesapám beteg, viszont én küldön kaptam állás, nem akarja hogy menjek, azt mondta itt keressek állát, de azt már levan beszélve, fogalmam nincs hogy mit csináljak Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

2023. febr. 13. 07:04
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
19%
Menjél csak ki, de ne legyél kiakadva, amikor majd téged dobnak nők, akárki más, a pénz miatt.
2023. febr. 13. 12:11
 22/39 anonim ***** válasza:
38%

Nem mennek, de en szeretem a szuleimet es jo a kapcsolatom veluk. Kulfoldon dolgozni 1-2 ev mulva is lehet, de addigra meg apad lehet mar nem lesz, igy en mellett maradnek, amig csak tudok.

De ez en vagyok, nem utalom a szuleimet, tartom veluk a kapcsolatot es fontosak szamomra.

Nem tudom te milyen kapcsolatban vagy vele, ha annyira nem kozeli, marpedig gondolom, hogy nem az, ha ez a kerdes felmerult, es nem banod, hogy esetleg ugy hal meg, hogy nem vagy a kozelben, akkor menjel.

2023. febr. 13. 12:18
 23/39 anonim ***** válasza:
55%

22!

De nyilván ez a szeretet nálatok kölcsönös. A kérdezőnel viszont apuka csak egoista, önmagát szereti, a gyereket nem

2023. febr. 13. 12:21
 24/39 anonim ***** válasza:
44%

A kérdezőnel viszont apuka csak egoista, önmagát szereti, a gyereket nem

Vagy egyszerűen sokkolta, hogy közölték, itt a vége? Hogy retteg attól, hogy nem elég, hogy meghal, de még mellette sem lesz az, aki ezt számára megkönnyíthetné?

Nem vagyunk az apa helyzetében (szerencsére). És mondhatjuk, hogy á, mi ilyent sose mondanánk... nem biztos. Ha ma az arcomba vágják, hogy van fél éved, nem tudom, hogyan fogok reagálni. Egy dolog elképzelni, és egy másik a valóság.

2023. febr. 13. 12:23
 25/39 anonim ***** válasza:
34%

Szia!

1. kulfold se szentiras = kimesz es lehet 1 honap es menekulsz haza (mert megsincs allas, megse annyi a fizetes, megse olyan a lakhatas stb.)

2. anyukaddal kell beszelned o a tarsa apadnak es te "csak" a gyereke.

3. En a helyedben mennek es minel hamarabb, vagyis ha lebeszelt allaslehetoseged van, akkor menj ki es kezdj el kint dolgozni.

Apad gyakorolhat rad lelki nyomast, de ne vedd komolyan, mondd meg neki, hogy csak probaidore mesz az 3 honap (kamuzd ezt) es azert fontos, mert utana itthon is jobb allast tudsz szerezni, es ha 10 evvel kesobb mennel ki ujra, akkor meg kulon jo, ha most nem mint valami megbizhatatlanra (aki megse ment el az allasra) tartanak szamon.

Anyammal azt beszelnem meg a helyedben, hogy tudok-e hazautalni penzt es kb mennyit es mikor leghamarabb, amit anyud arra koltson, hogyha be kell menno sos orvoshoz vagy vizegalatra akkpr taxizhassanak, megvehessek a gyogyszert, fizethessek a rezsit konnyebben ha kell hivhassanak apolot hazhoz vagy apaszittert.

Es anyuddal beszeljetek meg egy veszforgatokonyvet arra az esetre, ha apukad mondjuk nagyon hirtelen nagyon rosszul lesz fizikailag vagy anyud kidől mellole. (mert igen adodhat olyan helyzet, de ez nem afiam ne hagyj itt meghalni erzelmi zsarolas, amikor muszaj lehet hazajonnod.

Ha edesanyaddal le tudod b3szelnoi az anyagi segitseg reszleteit (potlando a fizikai hianyod) es a varatlan esetbeno hazajoveteled, akkor szepen elmesz kulfoldre. Majd apukad is megbekel.

2023. febr. 13. 12:25
 26/39 anonim ***** válasza:
42%
Ja, 24, és azért veti be az érzelmi zsarolast? Azaz szülő, aki ilyenre képes NEM SZERETI a gyerekét
 27/39 anonim ***** válasza:
39%
Vagy csak retteg egy szörnyű betegség miatt, és kétségbeesésében szeretné hogy maradjon a gyereke. Gondolom ha a szülő húzna ki a felnőtt rákos gyerek mellől külföldre melózni, mindjárt menne a fröcsögés hogy milyen rohadék az öreg.
 28/39 anonim ***** válasza:
84%

Es ezt mibol szurted le 22-es? Azert, mert “zsarolta” a gyereket, hogy nem szedi a gyogyszert? Talan ezt csak nem azert mondta, mert egyszeruen mas eszkozt nem lat arra, hogy az utolso par honapjaban a sajat gyereke torodjon vele?

Egyebkent pedig le is irtam, ha nem kozeli a kapcsolatuk, hat akkor menjen, de ezt a kerdezonek kell tudni.

29/39 anonim ***** válasza:
77%
Ha most nem mész külföldre, akkor már soha. Apád halála után anyád fog zsarolni, hogy ne hagyd egyedül.Testvéred nincs?
2023. febr. 13. 17:42
 30/39 anonim ***** válasza:
26%
Bírom a gyakori népét. zéró infóval eldöntötték hogy a rákos öreg szar, a kérdező szent, és teljesen rendben van akkor otthagyni valakit a búsba mikor az illető nyilván krízishelyzetben van.
2023. febr. 13. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!