Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezt feldolgozni?

Hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, nagyon fiatalon lettem krónikus beteg (17). Sajnos nagyon nehéz volt kiderítenem, hogy mi a probléma, és csak egy orvos foglalkozik ezzel az országban. Mikor kezdődött az egész, a családom egykét orvoshoz elvitt, aztán inkabb rámfogták hogy csak szimulálok, és kb lecsesztek ha csak megemlítettem hogy fáj. Aztán nem sokat segitett hogy bekerültem egy pszichologushoz (persze SZTK-s mert a magánt nem fizették volna), aki szintén ezt sulykolta belém. 6 év kellett hogy összeszedjek pénzt és el tudjak jutni egy orvoshoz aki azota is kezel. Sajnos sokat romlott az évek alatt az állapotom, mostmár nem biztos hogy rendbe lehet hozni. A családom nem tudja hogy elmentem hozzá, alapból kollégiumban lakom de néha még hazajárok. Úgy érzem meg tudtam teremteni nagy nehezen magamnak is körülményeket, viszont nem bírom feldolgozni hogy ennyire cserben hagytak. Gyakran elfog a pánikroham hogy hogy fogom ezután is a százezreket egyetem mellett előallitani a kezelésemhez. És emellett a két testvéremnek szo szerint mindent kifizettek amit csak lehet. Mostmár valszeg nem is fogadnék el tőlük semmit, de ez a tudat akkor is borzalmas. Egy éve például egy másik betegségem is lett, annál is az volt az első szavuk hogy ők biztos nem fizetnek orvost. Anno mikor a nővérem evészavaros volt, járatták egy évig magán pszichológushoz, a bátyám szintén beteg, őneki simán megvesznek százezres vitaminokat is, merthogy ha 1% esély is van hogy segít akkor már megérte...hogy dolgozzam ezt fel?

2023. febr. 4. 17:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%

Hmm... Nem tartozik ram (rank) mi a betegseged. Hogy acsaladod ennyire csunyan bant veled nagyon sajnalom. Nemtudom hogy ezt hogy tudnad feldolgozni... Viszont masik tema... Olyan nincs hogy beteg vagy es nem kezelnek. Kulfoldon nincs erre orvos? Ha ennyire rotka betegseg meglehetne problani bejutni egy kutato tervbe ahol kiserletek es kutatasok vannak es ugy kezelnek.

Baratom itt becsben fogproblemaval jutott igy be 20 eve egy ilyen programba es ingyen csinaltak neki implantatumokat.

2023. febr. 4. 19:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi a pontos betegséged?
2023. febr. 5. 01:16
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
A kérdező mélyen hallgat a betegségről. Az egész országban egyetlen magánorvos ért ehhez a betegséghez és csak ő ismerte fel. A családja, aki amúgy a testvérei betegségét abszolút komolyan vette, ezt a betegaéget még elismerni sem hajlandó. Valóban egy létező, komoly betegségnek hangzik és nem annak, hogy valószínűleg a beteg testvéreid több figyelmet kaptak.
2023. febr. 5. 04:06
 14/19 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező: ha testi betegséged van, akkor felveheted a kapcsolatot az alábbi szervezettel:

[link]

Miből gondolod, hogy csak egyetlen orvos foglalkozik az adott betegséggel az egész országban?

Vannak nehezen kideríthető vagy kevésbé ismert betegségek, érdemes Facebook csoportot keresni a témában például.

2023. febr. 5. 04:28
 15/19 anonim ***** válasza:
40%

Ebben a csaldban mindenki beteg?

Ne haragudjal de ilyen galád családot! Tesoknak mindent fizetnek teged meg a szrban hagynak!

Lényeg h lehuzott a családod felejts d el őket ez vokt kész a múlt. Mostmar egyenesbe vagy. Nem kell panikoknj. Elé az életed pasizzal meg ilyesmi

2023. febr. 5. 04:36
 16/19 NTBS ***** válasza:
81%
Nem foglalkozol velük és lezárod a múltat. De, mi a konkrét betegség?
2023. febr. 5. 05:55
 17/19 anonim ***** válasza:
48%

Mi a betegséged?

Lehet tudok ajánlani orvost, aki segít.

2023. febr. 5. 08:28
 18/19 anonim ***** válasza:
59%

Persze, nyilván semmilyen "betegséged" nincs.

Ha lenne nem ködösítenél, hanem leírnád, hogy mi a bajod pontosan.

És olyan betegség nem létezik, amelyre EGY azaz EGY orvos specializálódott az országban.

De rögtön támadsz, mert rámutattunk, hogy hazudozol és hülyének nézel minket. Tipikus.

És ezeket úgy írom, hogy egészségügyisként végeztem az egyetemen, de nem tanultunk ennyire borzalmasan iszonyúan ritka betegségről, amit csak egyszem orvos ismer :D

2023. febr. 5. 08:46
 19/19 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, van szakleírása a betegségnek?
2023. febr. 5. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!