25 évnél több ideje házasok! Együtt, egy ágyban alszotok még vagy külön (esetleg nappaliban kanapé, vagy külön szoba)?
Figyelt kérdés
(Nem személyes, puszta kíváncsiság.)2010. okt. 4. 01:06
11/14 anonim válasza:
a nagyszüleim külön aludtak. Anyuék is kb. a 20. évtől, de ők el is váltak.
idősebb korban belefér, de szexuálisan aktív korban lévőknél nem túl jót jelent.
12/14 anonim válasza:
A szüleim egy ágyban, 29 év után is.
Anyósomék egy szobában, de külön ágyban, mert apósom sokat forog, de jó mélyen alszik. Anyóska pedig sokat van fenn, kb. 2 óránként felkel pisilni, nem akarja zavarni a férjét.
Nálunk is volt, hogy kimentem a nappaliba, mert annyira köhögtem, fújtam az orrom, nem akartam felébreszteni a páromat, akinek dolgozni kellett mennie. De volt, hogy ő is kiköltözött, szintén betegség miatt, 1-2 éjszakára.
13/14 anonim válasza:
az én szüleim együtt alszanak,franciaágyon, viszont a nagyszüleim egy szobában,de külön ágyon-nem azért,mert nem szeretik egymást,hanem egészségügyi okok-gerincproblémák stb. (nem részletezném) miatt így kényelmesebb és megoldhatóbb.
14/14 anonim válasza:
mamámék több mint 40 éve házasok és a mai napig egy ágyban alszanak:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!