Mi volt a legdurvább balhé/verés/erőszak a családotokban,ami későbbre is kihatott?
Emberek nyugodjatok már meg, sokkal durvább és perverz kérdések vannak itt szexualitás témában.. Miért tabu az ilyesmi? Ezek valós problémák, amik amúgy szerintem nagyobb hangsúlyt kellene kapjanak.
Azért nem turkálás ez más életében, mert mindenki maga dönti el, akar-e erre választ adni. Még az is lehet, hogy neki segítene feldolgozni egy ilyen eseményt az, ha látja, hogy nincs egyedül.
Kérdésre válaszolva, nekem egyszer apum szemem láttára ment neki anyunak úgy, hogy előtte ilyen soha nem történt, de még veszekedni se nagyon szoktak. A testvérem közbe akart lépni, de ellökte. Nem szakítottuk meg a kapcsolatot, mert megbeszéltük egymás között normálisan, de egy ilyen élmény nagyon traumatizáló tud lenni. Igyekszem ezzel szakemberhez fordulni a jövőben, mert sajnos az amúgy is jelen levő szorongásomra nem volt jó hatással..
Tobb volt. Az apam meghalt mikor 6 éves multam, igy anyam nevelt. Amugy személyiségzavaros. Hangulatfuggo volt mindig. Ha elfogta a rossz hangulat, akkor kiabalt mindig, aztan elment a munkahelyre és ott folytatta, a beosztottjaival. Amikor kicsi voltam mindig azzal buntetett, hogy bezart a szobaba. Viszont nem maradtam ott soha, mert leszedtem a zarat. AZ ablakon nem tudtam kimaszni, mivel tetotér volt. Amire visszajott, legtobbszor azt mondta nem baj, jol tetted, tulreagaltam -gondolom ilyenkor mar elmult a rohama.
Késobb a baratnoimre szallt ra mindig durvan, lealazta oket, egyiket fel is jelentette, mert azt hazudta megverte, habar o sebezte meg magat valamivel, talan csiszolopapirral. A masiknak pedig az ételébe hashajtot tett, amikor nalunk vacsorazott.
A legnagyobb balhét a nagynéném alkesz férje rendezte. Én nem voltam ott, de széttört bútorokat meg a tévét is. Ott is lett hagyva.
Verést én kapok nadrágszíjjal, de nem tudom mikor volt a legnagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!