Anyám le fog járatni, mit tegyek?
Hivatalosak vagyunk délután egy rendezvényre. Sajnos ő is jön. Már előre látom, hogy égetni fog. Az egész napot végig kötekedte eddig még, nem jó neki semmi, már azért elkezd kiabálni, mert félre nyomta a youtube-on a zenét. Állandóan ezt csinálja, már olyan ideg van bennem, hogy legszívesebben megverném.
Olyan jó lenne egyszer amiatt idegeskedni, hogy szép leszek, jó lesz-e a hajam, stb. És nem azon stresszelni, hogy anyám hogy fog leégetni.
Joga van tönkre tenni az életedet és ha ezt hagyod akkor így is lesz.
Persze itt most egy uszítás zajlik de ő nem képes felfogni hogy uszítva van.
8as voltam.
Elgondolkodtál azon, hogy mitől lett ilyen? Tán apádtól - vagy így született, idegbetegnek?
Ő hányszor égett be miattad? Sajnállak, ha ilyen prioritásaid vannak, te is ezt érdemled majd, ha leszel olyan bátor, hogy gyereket nevelsz. És ez nem prédikáció. Egy buliért kidobnád anyád?
13# Anyukának ez is csak egy jó buli Meg persze apukának meg a főnökének. Ez olyan mint a newton bölcső.
Persze lehet azt mondani hogy ez a élet.
De kinek az élete.
Ennyire még én sem voltam rossz. Már akkor voltak alapvető gazdasági meglátásaim inkább olyan dolgokat csináltam ami nem kerül pénzbe.
Kreténkedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!