Van mód arra h kiderítsem örökbe fogadtak-e?
V esetleg h nem az az apám aki felnevelt.
A történet lényege, h állítólag nem apámtól vagyok. Így már abban sem vagyok biztos h anyám szült. 15 éves vagyok, és fontos számomra ez a dolog, de nem tudok sehol sem elindulni. A szüleimhez nem fordulhatok, mert mikor "kiderült" ez a dolog, anyám leszögezte h sohasem akar erről beszélni. Nekem eddig azt mondták h 12 éven keresztül próbálkoztak bátyám születése után, de nem sikerült aztán hirtelen mégis. Egyik beszélgetés során anyám kibökte h nem is apámtól vagyok, de ennél többet nem akar mondani. Számomra fontos ez a dolog, mert így 15 éven keresztül és kitudja még meddig gyakorlatilag hazugságban élek. Amúgy nagyon szeretem apámat, nem akarok másikat, de böki az oldalam h talán tényleg nem tőle vagyok. De akkor kitől?
Anyukámat régen egyszer megerőszakoltál, lehet h attól a pasitól vagyok? De akkor elvetette volna nem?! Viszont akkor így soha nem derülne ki, h ki volt az. Anyu nem mondja el h mikor volt ez, de szívem sincs rákérdezni.
Ha valaki tudna nekem segíteni, v esetleg egy kis lelki ápolást nyújtani h valamilyen szinten elfelejtsem ezt az egészet, azt nagyon megköszönném.
Ha valaki ezzel akarna poénkodni, akkor kérem tartsa meg magának a vicceit.
Köszönöm
Teljesen mindegy, ki a biológiai apád. Ha felnevelt, szeretett, ő az édesapád.
Ha netán erőszakból születtél volna, te attól sem vagy rosszabb (ezért nem vetettek el), a férfi volt a rossz, aki tette.
Ha pedig mesterséges megtermékenyítéssel lettél, donor spermával, akkor azt hiszem, az névtelenül megy, úgysem adják ki az apa nevét - jogilag ebben az esetben is a szüleid gyereke vagy.
Mindezzel együtt én is úgy gondolom, hogy jogod lenne megtudni az igazságot, próbálj anyukáddal alkut kötni, hogy 18 évesen elmondja. Vagy keressetek egy pszichológust ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!