Hogy mondtátok el otthon a szülőknek, hogy elköltöztök, Hogy fogadták a hírt?
Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 12:16
1/3 anonim válasza:
Én még 19 voltam amikor elkezdtem anyuval beszélgetni erről,hogy elköltözök.Mert ő nagyon szerette a barátomat,megbízott benne,szóval nem is érte nagy meglepetés amikor mondtam hogy lakást keresünk.Próbáld meg először csak részletesebben felhozni a témát,vagy célzásokat,vagy hogy a párod már megemlítette.
Sok sikert.;) 22/L
2/3 anonim válasza:
ha a szülő normális, akkor elfogadja, hogy a gyereke egy bizonyos kor felett szeretne önálló életet.
én amondó vagyok, hogy ha már megvan az érettségije, onnantól nyugodtan mehet, persze csak ha el tudja tartani magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!