Mi volt a legdurvább, legbántóbb dolog, amit a családtagodnak mondtál vagy ő mondott neked?
En sajnos egy ideig penzt loptam otthonrol. Vagyis apumtol. Elvaltak a szuleim es apum joo kereso orvos igy sosem tunt fel neki... Aztan 1x megis feltunt. Kerdore vont. En sirva bevallottam.
Haza vitt anyumhoz, es 1,5 evig nem beszelt velem. Azota megint joban vagyunk es enis felnottem es annak ellenere hogy megbocsajtott még mindig szegyelem magam emiatt sokszor. Szerintem ez valahohy eletem vegeig nyomasztani fog engem. Plane azert mert olyan jo szivu hogy mindezutan sokszor meg mindig tamogat engem anyagilag
A perdita a latin "elveszett" szóból származik, és általában olyan személyt jelöl, aki elveszett vagy eltűnt vagy olyat aki elveszett az életben és nem találja a helyét. Nincsennek céljai és csak él bele a világba.
Fú, kicsi voltam még 6-7 éves maximum, valamiben nem akartam szót fogadni, erre anyám: kis kv@
Nagyot néztem, s a rosszabbik, hogy akkor én úgy könyveltem el, hogy megérdemeltem.
anyám engem is rendszeresen ilyen szavakkal illetett, de legtöbbször csak kis g..ci voltam neki
33N
Atya úristen-és még azt hittem,nekem van gázos családom!:D
Nagyon sajnálok mindenkit,akinek ilyen g.ci szülei vannak,amiket leírtatok,és őszíntén remélem,h túltettétek magatokat ezeken a szörnyű mondatokon,és sikerült boldog életet kialakítanotok magatoknak,a köcsög szüleitek nélkül!
Nekem faterom mondta14éves koromban,h se szép nem vayg,se okos,mire fogod így vinni?Amikor évekkel később szembesítettem ezzel,letagadta,pedig fater sosem ivott,úgyh a pia rovására se írható,h ilyet mondott,aztán elfelejtette.Amíg gyerek voltam,a törvény kötelezett rá,h vasárnaponként látogassam,immár az új családját-van2öcsém,akik tök normálisak lehetnének,ha nem az apámmal élnének+a felbújtó annyukkal-,úgyh ahogy felnőttem,ignoráltam őt,és egyáltalán nem is hiányzik.Mivel karakán csaj vagyok,nem szenvedtem lelki sérüléseket,sőt,tök elégedett vagyok az életemmel:mindig v rendes munkám,bejártam, a fél világot,sose szorultam másokra,és ez nekem mindennél fontosabb!
Én kb csak sértést, kritikát kaptam, soha, semmi nem volt jó.
Enyhe Aspergerem van, megkaptam, hogy “autista”, olyan hangsúllyal, mintha azt mondta volna, “undorító”.
Meg nem vagy normális, stb, stb.
Hat hete halt meg…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!