Rib*nc vagy! Ezt mondta a részeg nagybáttyám, holott én férfi vagyok. Lehet arra célzott, mikor felpróbáltam viccből a nagyi ruháját és kint az erkélyen eldaloltam benne egy Zámbó Jimmy dalt.
2023. jan. 4. 19:54
2/21 anonim válasza:
Nagymamámnak azt hogy egy kiélt vén albínó kva.
2023. jan. 4. 19:55
3/21 anonim válasza:
1-es, miért, ha nő lennél, kevésbé volna sértő?
2023. jan. 4. 19:57
4/21 anonim válasza:
Apám : ha nálam laknál veled mosnám fel a padlót
Én : ha nálad laknék este baltával verném szét a fejedet
2023. jan. 4. 20:01
5/21 anonim válasza:
Anyám mondta : Kár volt megszulnie, mert fiú lettem...
Sosem szeretett, csak ellátott. Ahogy apámat sem szerette,és ahogy az unokáját sem szereti.
2023. jan. 4. 20:01
6/21 anonim válasza:
"Neked nincs igényed arra, hogy dolgozz?" Egy rokon mondta nekem, amikor elvesztettem a covid kezdetén az állásom. A poén az, hogy az illető hölgy, aki ezt mondta, egyáltalán nem dolgozik, eltartja a férje... :D
2023. jan. 4. 20:04
7/21 anonim válasza:
Apám mondta, hogy egy semmirekellő, hálátlan, rohadt nő vagyok, amiért el szeretnék költözni és elkezdeni a saját életemet, és hogy soha semmire nem tudok gondolni, csak magamra, hogy tehetem ezt meg velük, mikor ők mindent megadtak nekem.
Semmit sem adtak, csak görcsöt, mentális problémákat, stresszt és pánikrohamot.
2023. jan. 4. 20:04
8/21 anonim válasza:
Apám állandóan k4rvázta anyámat és azt mondta részegen egyszer nekem hogy az sem biztos hogy én a fia vagyok.
Aztán amikor józanul szembesítettem vele hogy mit mondott,akkor halál nyugodtan csak ennyit mondott: Bocs,nem így gondoltam.
2023. jan. 4. 20:37
9/21 anonim válasza:
Anyám mondta, hogy neki azért van sz*r élet, mert fel kell minket neveznie. Ezt így többféle verzióban.
2023. jan. 4. 20:44
10/21 anonim válasza:
Miután egész életükben azért dolgoztak, hogy nekem jó életem legyen, és minden szeretetet megkaptam, a gimnáziumi ballagásom estéjén a fejükhöz vágtam, hogy nem hiszem el, hogy annyira sem szeretnek, hogy időben odaérjenek a ballagásomra. Mint kiderült rajtuk kívül álló ok miatt késtek el. Anyum és apum is elsírta magát. Igazi elviselhetetlen, hisztis kis pöcs voltam 18-19 évesen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!