Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a párom exével?

Mit csináljak a párom exével?

Figyelt kérdés
Van egy párom nemrég jöttünk össze és neki van egy pár éves gyereke amivel nincs is gond viszont a gyerek apja az exe megtudta hogy van új párja és elkezdett fenyegetőzni hogy így lesz meg úgy lesz hogy így megöl minket úgy megöl minket meg hogy az ő gyerekéhez nem érhet más férfi. Az ember egy full nárcisztikus beteg és már több mint 2 éve külön élnek, képtelen túltenni magát ezen és ahogy tud a páromnak mindig próbál keresztbe tenni meg állandóan próbálja ellenőrizni hol volt mit csinált kivel volt. Ti mit csinálnátok ilyenkor vele menjek a rendőrségre?

2023. jan. 1. 18:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ahhoz "eltérő kultúra" Rokonságban full magyar, fehér emberek játszották el ugyanezt. És ott már húsz éves volt a "gyerek" . Az ex csávó meg tíz éve volt ex.
2023. jan. 1. 19:45
 12/24 anonim ***** válasza:
48%

En elosszor merlegelnem mennyire komoly ez a "megollek".

Aztan 180 cm kigyurt pasi vagy 160 cm kis kover...

A sertegeteseit es megollek dolgokat elmentenem.

Elmehetnel kivancsisagbol a rendorsegre kezdenek e egyaltakan vmit ioyen fenyegetozessel... Szerintem nem. Ez meg keves hogy barmit tegyenek.

Aztan pedig a parod kellene hogy beszeljen vele. De szerintem ez ooyan beteg hulye hogy semmi esely hogy lenyugszik. Szerintem ilyehez a gyereket sem szabad engedni

2023. jan. 1. 20:03
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
11-es, igen, én is tudok (szerencsére nem rokonságból hanem bűnügyi tudósításból) fehér bőrű párnál hasonló esetet.
2023. jan. 1. 20:04
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

13-as, egy késsel a 160 cm-es fickó is okozhat halálos sérülést. Pláne, ha nem szemből támad, hanem kifigyeli és hátulról, váratlanul támad rá.

A gyereket meg addig köteles az anya engedni az apához, amíg a bíróság másként nem dönt erről. Ez nem úgy van, hogy anyuka megállapítja, hogy az apa egy beteg elme vagy förtelmesen agresszív alak, és saját hatáskörben megtiltja a láthatást.

2023. jan. 1. 20:09
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Inkább hagyd, ez csak rosszabb lenne később.
2023. jan. 1. 20:27
 16/24 anonim ***** válasza:
85%
" én is tudok (szerencsére nem rokonságból hanem bűnügyi tudósításból) fehér bőrű párnál hasonló esetet." Rokonéknál addig nem fajult a helyzet szerencsére, de csak mert a húsz éves "gyerek" beigérte az apjának hogy átrendezi a pofáját ha továbbra is zaklatja meg fenyegeti az anyját.
2023. jan. 1. 21:35
 17/24 A kérdező kommentje:
Engem ugyan nem zaklat csak a páromat és csakis írásban mert személyesen csak kussol de néha ilyen hogy bunkozik vele meg fenyegeti utána meg jön a bocsánatkérés és ez igy megy újra meg újra . Természetesen nem veszem félvállról. Ha megütöm az senkinek sem jó mert akkor a gyerek apját verem meg de igy sem lehet hagyni a végtelenségig .
2023. jan. 2. 02:17
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis elég hülye hogy nyomot hagyjon, ezzel már be lehet sétálni a zsarukhoz.
2023. jan. 2. 07:53
 19/24 anonim ***** válasza:
59%

Nem lennék kapcsolatban ilyen problémás emberrel. Kizárt.

Ha férfi vagyok, akkor sem, ugyanis nem az én dolgom a barátnőm aberrált exét leállítani, aki ma még fenyegetőzik, holnap lehet megöl.

Felejtős.

2023. jan. 2. 08:56
 20/24 anonim ***** válasza:
77%

A rendőrségre mehetsz, de az égvilágon semmit nem csinálnak majd.

Kap legjobb esetben egy táv.tartásit, aztán csá, az meg egy darab papír, nem véd meg a tettlegességtől.

2023. jan. 2. 08:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!