Mi az "illő" ilyen helyzetben?
Az az illő, hogy az egy ember alkalmazkodik a többihez. Ennyiből sehova ne menjen, részegek bárhol lehetnek, ahogy alkohol is.
Az én apám alkoholista, utálom a züllést, de eszembe se jutna, hogy egy-két sör vagy valami zavarjon. Azt meg főleg önző dolognak tartom, ha egy társaságnak kell egy emberhez alkalmazkodnia.
Abban az egy esetben tartanék alkoholmentes rendezvényt, ha tudnám, hogy xy illető nem fog tudni viselkedni. De ilyenkor is inkább elgondolkodnék, hogy meg akarom-e hívni, volt már, hogy erre nem lett a válasz.
Mivel nálatok senki nem berúgni akar, szerintem ez tolerálható.
Én páros lábbal rúgnám ki azt, aki vendégként képes abba belepofázni, hogy olyan dolgot is felszolgálok, ami neki nem tetszik.
Lesz almalé is meg kóla, igyon azt, de nehogymár senki ne ihasson alkoholt azért, mert az Mari néninek nem szimpi.
22est miért kellett lepontozni? Szerintetek ha valaki nem szereti a kolbászt, akkor a többi 10 vendégnek sem készíthetek kolbaszt?
Vagy ha egy valaki vezet, akkor már nem is lehet kínálni a többieket alkohollal?
Én sokakkal ellentétben meg tudom érteni, amit az az egy ember érez, mert én is így érzek. Nekem is volt alkesz a családban, nem is egy. Még a szagától is rosszul vagyok, főleg a sörnek, és nem szeretem, hogyha más iszik, mert félek, hogy mit hozhat ki belőle, és számomra rohadtul nem vicces az se, amikor becsiccsentve az emberek másznak a pofamba meg játszák a vicces részeget.
Ettől függetlenül azt a pár órát ki lehet bírni, és én is kibírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!